مبارزه با ملخ ایتالیایی در خراسان رضوی
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از مبارزه با حشره بالغ ملخ ایتالیایی در اکثر مناطق استان خبر داد.

ایسنا/خراسان رضوی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از مبارزه با حشره بالغ ملخ ایتالیایی در اکثر مناطق استان خبر داد.
فاطمه حلاج نیا در این خصوص، اظهار کرد: در اکثر مناطق در حال حاضر مبارزه با حشره بالغ ملخ ایتالیایی که به صورت پراکنده در مراتع فعال بوده و تجمع آنها در حاشیه مزارع به خصوص محصولات جالیزی مشاهده شده، در حال انجام است.
وی افزود: دیدبانی ملخ صحرایی در کلیه شهرستانهای استان به خصوص شهرهای مرزی و نزدیک به خراسان جنوبی و افغانستان در حال پیگیری است.
بر اساس گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی خراسان رضوی، حلاجنیا گفت: ملخ ایتالیایی در شهرستانهای کاشمر، خلیلآباد و بردسکن به صورت پراکنده و در شهرستان گناباد (منطقه پسکلوت) در تراکم پایین، اما سطح وسیعتر مشاهده شده و تاکنون 65 هکتار مبارزه صورت گرفته که مبارزه هنوز در شهرستان گناباد ادامه دارد.
انتهای پیام