خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه موتور روسی برای جنگنده پاکستانی+عکس

مشرق | سیاسی | شنبه، 28 تیر 1399 - 11:27
نسل جدیدی از موتورهای توربوفن در روسیه در حال توسعه برای نیروی هوایی پاکستان است.
موتور،مدل،جنگنده،93،بلوك،جي،اف

به گزارش سرویس دفاع و امنیت مشرق، شرکت Klimov در حال انجام دادن آزمایش های نهایی بر روی موتور توربوفن مدل RD_93MA برای تجهیز مدل بلوک 3 جنگنده جی اف 17 است.
جنگنده جی اف 17 محصول همکاری مشترک بین پاکستان و چین است که تا کنون بالای صد فروند از آن برای نیروی هوایی پاکستان در دو مدل بلوک 1 و 2 ساخته و تحویل شده است.
در مدل بلوک 3 از رادار کنترل آتش آرایه فازی فعال جدید و همچنین این موتور جدید ساخت روسیه بهره گرفته خواهد شد.
مدل های قبلی نیز با موتور RD-93 ساخت روسیه مجهز شده بودند.
در موتور جدید قدرت خروجی به 91 کیلو نیوتون خواهد رسید.
این عدد در مدل ار دی 93 در حدود 81 کیلو نیوتون بوده است.
این افزایش حدودا 10 واحدی باعث افزایش توان جنگنده برای حمل مهمات بیشتر و پرواز با سرعت بیشتری خواهد شد.
جنگنده جی اف 17 بلوک 3 در حال حاضر اولین پرواز های خود را با موتور ار دی 93 انجام داده است و به نظر موتور جدید برای بازه زمانی در حدود سالهای 2021 الی 2022 برای نصب بر روی این جنگنده آماده خواهد بود.
منابع نزدیک به این طرح اعلام کرده اند که 100 فروند از این موتور سفارش داده شده است.