خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس حذف فلسطین از اپلیکیشن‌های مسیریابی اپل و گوگل را محکوم کرد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 28 تیر 1399 - 08:52
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» به حذف نام این کشور از اپلیکیشن‌های مسیریابی «اپل مپ» و «گوگل مپ» واکنش نشان داد.
مپ،فلسطين،حذف،مسيريابي

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» به حذف نام این کشور از اپلیکیشن‌های مسیریابی «اپل مپ» و «گوگل مپ» واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی حذف نام این کشور از اپلیکیشن‌های مسیریابی شرکت‌های فن‌آوری «اپل» و «گوگل» آمریکا را مغایر با قوانین و مقررات بین‌المللی دانست.
وی تاکید کرد: این اقدام به منزله جانبداری اسرائیل و انکار حقایق تاریخی است.
حذف نام فلسطین از اپلیکیشن‌های مسیریابی باعث تشویق اسرائیل برای ادامه نقض قوانین و مقررات بین‌المللی خواهد شد.
گفتنی است پایگاه خبری AS-Source News که تحولات مربوط به خاورمیانه، آمریکا و روسیه پوشش می‌کند، دیروز در توئیتر از حذف نام فلسطین از اپلیکیشن‌های «اپل مپ» و «گوگل مپ» خبر داد.
این پایگاه خبری به وجود نام فلسطین در «یاندکس مپ» اشاره کرده و مردم به استفاده از اپلیکیشن‌ دعوت کرد.
انتهای پیام