خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک کشته و ۲۲ زخمی در تصادف محور بروجرد نهاوند

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | جمعه، 27 تیر 1399 - 19:04
رئیس جمعیت هلال‌احمر بروجرد گفت: در تصادف محور بروجرد به نهاوند یک نفر کشته و ۲۲ نفر زخمی شدند.
بروجرد،مصدومين،نجات،تن،نفر،اشترينان،نهاوند

ایسنا/لرستان رئیس جمعیت هلال‌احمر بروجرد گفت: در تصادف محور بروجرد به نهاوند یک نفر کشته و ۲۲ نفر زخمی شدند.
محمد کرمی امروز ۲۷ تیرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در کیلومتر ۱۶ محور بروجرد نهاوند بر اثر برخورد اتوبوس، تریلی و خودروی پیکان یک نفر کشته و ۲۲ تن زخمی شدند.
وی تصریح کرد: پس از اعلام تصادف از طریق مرکز کنترل هماهنگی عملیات لرستان عوامل امدادی پایگاه امداد و نجات بین‌شهری اشترینان بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلال‌احمر بروجرد خاطرنشان کرد: نیروهای امدادی سریعاً پس از حضور در محل حادثه برای دسترسی به مصدومین از ست نجات هیدرولیک استفاده کرده که چند تن از مصدومین و فرد فوتی را رهاسازی کردند و تحویل عوامل اورژانس داده و همچنین چند تن از مصدومین توسط خودروی آمبولانس پایگاه امداد و نجات بین‌شهری اشترینان به بیمارستان شهید چمران شهرستان انتقال داده شدند.
کرمی اضافه کرد: از کلیه رانندگان خواهشمندیم با سرعت مطمئنه در محورهای مواصلاتی حرکت کنند تا شاهد چنین حوادث ناگوار و تلخی نباشیم.
انتهای پیام