سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی فولکس واگن برای افزایش فروش خودروهای لوکس در چین

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 27 تیر 1399 - 16:51
یک مقام ارشد اجرایی شرکت فولکس واگن اعلام کرد که این خودروساز آلمانی با وجود رکود در بازار جهانی، پیش بینی می کند که امسال فروش خودروهای لوکس در چین شاهد رشد ملایمی باشد.
فولكس،واگن،چين،بيني

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک مقام ارشد اجرایی شرکت فولکس واگن اعلام کرد که این خودروساز آلمانی با وجود رکود در بازار جهانی، پیش بینی می کند که امسال فروش خودروهای لوکس در چین شاهد رشد ملایمی باشد.
استفان وولنشتاین، رئیس نمایندگی فولکس واگن در چین، روز جمعه این پیش بینی را در جمع خبرنگاران در پکن اعلام کرد.
شرکت فولکس واگن با شرکای خود در در چین، بزرگترین بازار خودروی جهان ، از جمله سایک موتور، گروه فاو و جَک سرمایه گذاری مشترک به راه انداخته است.
انتهای پیام/