سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام بیش از ۲ هزار بازرسی از انبارهای نگهداری کالا در گیلان

مهر | استان‌ها | جمعه، 27 تیر 1399 - 13:11
رشت- معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت گیلان با اشاره به انجام بیش از دو هزار بازرسی از انبار نگهداری کالا در استان، گفت: ۷۱ مورد تخلف کشف شده است.
كالا،كالاهاي،انبارها،انبار،نگهداري،اقدام،ادامه،احتكار

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد درویش کردار با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بر انبارهای نگهداری کالا در استان گیلان، گفت: طی سه ماه گذشته با ۷۱ انبار متخلف برخورد شده است.
وی با بیان اینکه اقدام در راستای حمایت از مصرف کنندگان و جلوگیری از احتکار، گران فروشی و قاچاق کالاهای اساسی انجام شده است، گفت: با بهره گیری از ظرفیت سامانه جامع انبارها در سه ماهه نخست امسال از دو هزار و ۴۱ انبار کالا بازدید و بازرسی به عمل آمده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت گیلان ادامه داد: ارزش تخلفات کشف شده از این انبارها بیش از ۳۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: این طرح برای مقابله با محتکرین و سو استفاده کنندگان شرایط بازار که نسبت به جمع آوری کالاهای عمومی و ضروری مردم و امتناع از عرضه آنها در سطح بازار اقدام می‌کنند، انجام می‌شود.
درویش کردار ادامه داد: بر اساس ابلاغیه‌ها و دستورالعمل‌های وزارت صمت، همه مراکز نگهداری کالا و همه کالاهای وارداتی و یا تولید داخل و یا تولید شده با مواد اولیه وارداتی با نرخ ارز رسمی در شمول کالاهای هدف ستاد تشدید احتکار و اختفا قرار گرفته و باید نسبت به ثبت اطلاعات انبار و همچنین ثبت ورود و خروج کالا در سامانه جامع انبارها و نگهداری کالا به آدرس www.nwms.ir اقدام کنند.