خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار سابق آمریکایی با مادورو دیدار کرد

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 27 تیر 1399 - 11:53
فرماندار سابق نیومکزیکو اعلام کرد که با رئیس جمهوری ونزوئلا دیدار داشته اما نتوانسته درباره آزادی چند تن از اتباع ایالات متحده که در این کشور آمریکای لاتین زندانی هستند، کاری از پیش ببرد.
ونزوئلا،دولت،ايالات،متحده،مادورو،فرماندار،اتباع،جمهوري،رئيس

فرماندار سابق نیومکزیکو اعلام کرد که با رئیس جمهوری ونزوئلا دیدار داشته اما نتوانسته درباره آزادی چند تن از اتباع ایالات متحده که در این کشور آمریکای لاتین زندانی هستند، کاری از پیش ببرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، بیل ریچاردسون، فرماندار سابق نیومکزیکو گفته، وی و نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا درباره آزادی چند زندانی از اتباع ایالات متحده و همچنین مسائل بشری کروناویروس گفتگو داشتند.
دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و دولت کاراکاس همچنان روابط سردی دارند.
فرماندار سابق نیومکزیکو در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه با مادورو پس از تماس تلفنی روز سه شنبه دیداری رو در رو داشت، گفت: ما از اینکه نتوانستیم برای مساله آزادی زندانی‌های اتباع ایالات متحده دربند ونزوئلا موفقیتی حاصل کنیم، متاسفیم.
ریچاردسون همچنین سه بار با خورخه رودریگز، سخنگوی مادورو نیز دیدار داشته است.
این فرماندار سابق همچنین گفت، چندین خانواده از اتباع زندانی ایالات متحده در ونزوئلا با وی تماس گرفتند و همین مساله باعث سفر به این کشور شده که از روز دوشنبه آغاز شد.
در میان زندانی‌ها می‌توان به "لوک دنمان" و "آیران بری" از اعضای کلاه سبزها اشاره کرد که در ماه مه و در حین عملیات برای حمله به ونزوئلا به منظور سرنگونی دولت مادورو به سازماندهی دولت کلمبیا، دستگیر شدند.
همچنین شش مدیر اجرایی از کمپانی نفتی CITGO شامل پنج ونزوئلایی-آمریکایی و یک تبعه ایالات متحده در میان این دستگیر شدگان هستند.
آنها اواخر ۲۰۱۷ و برای انجام دیداری وارد کاراکاس شده بودند که نیروهای امنیتی ونزوئلا آنها را دستگیر کردند.
ریچاردسون که در زمان بیل کلینتون، رئیس جمهوری اسبق آمریکا سفیر این کشور در سازمان ملل و وزیر انرژی بود ماموریت محرمانه ارائه کمک‌های بشردوستانه با همکاری دولت آمریکا را داشته است.
وی همچنین تمایل خود را به دولت قطر برای کمک اعلام کرده است.
انتهای پیام