خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف کامیون حامل لوازم‌خانگی قاچاق ۵ میلیاردی در خرم‌آباد

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 27 تیر 1399 - 11:22
فرمانده انتظامی لرستان از توقیف کامیون حامل لوازم‌خانگی خارجی قاچاق در خرم‌آباد خبر داد.
لرستان،مأموران،كاميون،توقيف،فرمانده،قاچاق

ایسنا/لرستان فرمانده انتظامی لرستان از توقیف کامیون حامل لوازم‌خانگی خارجی قاچاق در خرم‌آباد خبر داد.
سردار حاجی محمد مهدیان نسب گفت: در جهت حمایت از رونق تولید داخلی و در اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی لرستان حین کنترل خودروهای عبوری در محور خرم‌آباد - اندیمشک به یک دستگاه خودرو کامیون ولوو مظنون شدند و آن را توقیف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از خودرو توقیفی ۲۰ دستگاه کولرگازی ۳۶ هزار که فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی بودند، کشف و در این رابطه یک نفر را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالای مکشوفه را پنج میلیارد ریال برآورد کردند، گفت متهم به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
انتهای پیام