سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی پامپئو و معاون نخست‌وزیر قطر

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 27 تیر 1399 - 00:16
وزیر امور خارجه آمریکا با وزیر امور خارجه و معاون نخست‌وزیر قطر درباره مسائل منطقه‌ای و مذاکرات بین‌الافغانی بحث و تبادل تنظر کرد.
قطر،گفتگو،معاون،عبدالرحمان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در پیامی توئیتری اعلام کرد که با «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر امور خارجه و معاون نخست‌وزیر قطر در خصوص مسائل منطقه‌ای و مذاکرات بین‌الافغانی گفتگو کرده است.
پامپئو در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر درباره گفتگو با معاون نخست‌وزیر قطر گفت: «خوشحالم که با [محمد] بن عبدالرحمان آل ثانی معاون نخست‌وزیر قطر گفتگو کردم.
من از او بابت حمایت قطر از تسهیل مذاکرات بین‌الافغانی تشکر کردم.»
وی افزود: «ما درباره اهمیت مقابله با تهدیدات منطقه‌ای و لزوم اتحاد کشورهای حاشیه خلیج برای تقویت رفاه و ثبات منطقه گفتگو کردیم.»
انتهای پیام/.