خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیکاری ۵۰ میلیون آمریکایی در پی شیوع کرونا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 26 تیر 1399 - 19:07
افزایش تقاضای مزایای بیکاری در آمریکا از رشد بی‌سابقه نرخ بیکاری در این کشور خبر می‌دهد.
كرونا،نفر،ويروس،آمريكا،كشور

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، با توجه به شیوع گسترده کرونا و افزایش تقاضای مزایای بیکاری در آمریکا پیش‌بینی‌ها از وجود ۵۰ میلیون شهروند بیکار تا پایان ماه جاری در این کشور خبر داده‌اند.
در حالی‌که همچنان ویروس کرونا در آمریکا رو به گسترش است، در ماه جاری میلادی تقریبا ۱.۳ میلیون تقاضای مزایای بیکاری جدید از سوی شهروندان این کشور مطرح شده است.
لازم به ذکر است برای دومین هفته پیاپی این میزان به ۱.۳ میلیون رسیده است.
این نرخ تقاضا بیانگر آن است که کمپانی‌های متعددی به دنبال شیوع ویروس کرونا در این کشور تعدیل نیرو انجام داده‌اند.
همچنین ۱۷ هفته پیاپی است که این آمار بالای یک میلیون است.
به طور میانگین در هفته حدود ۷۰۰ هزار نفر در آمریکا این تقاضا را ارائه می‌کنند.
بر اساس آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت بر اثر شیوع کرونا در جهان تاکنون ۱۳ میلیون و ۶۹۱ هزار و ۶۶۵ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۵۸۶ هزار و ۸۲۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند و ۸ میلیون و ۳۷ هزار و ۲۱۴ نفر نیز بهبود یافته‌اند.
پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را ۳ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۷۴۷ مورد و مجموع قربانیان آن را در این کشور، ۱۴۰ هزار و ۱۴۰ نفر گزارش کرده است.
انتهای پیام/