خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بخشی از اموال تملیکی خوزستان بین نیازمندان مناطق محروم استان توزیع می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 تیر 1399 - 16:04
گروه استان‌ها- استاندار خوزستان گفت: اموال تملیکی تعیین‌تکلیف شده با قیمت مناسب به فروش می‌رسد و بخشی از این اموال نیز براساس نیاز مناطق محروم بین نیازمندان توزیع می‌شود.
اموال،راي،تسنيم،تمليكي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا شریعتی در بازدید میدانی از انبارهای استان و کالاهای اموال تملیکی آن اظهار داشت: برای یک سری از این اموال تملیکی رای صادر نشده و با توجه به عدم صدور رای، این اموال متعلق به مردم هستند و ما نمی‌توانیم درباره آنها تصمیمی بگیریم.
وی با اشاره به رای صادرشده دادگاه درباره دیگر اموال افزود: برای اموالی که رای صادر شده و در اختیار دولت است، باید با برگزاری مزایده و مشخص‌کردن قیمت به فروش برسند.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه این منابع باید به خزانه دولت برگشته داده شود اظهار داشت: بخشی دیگر از این اموال باید در مناطق محروم و حاشیه‌نشین مصرف و توزیع شود.
به گزارش تسنیم، شریعتی در این بازدید بر تعیین‌تکلیف کالای تملیک‌شده تاکید داشت.
انتهای پیام/341/س