خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

9 کشته و 27 زخمی در حمله طالبان به شمال افغانستان

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 26 تیر 1399 - 13:14
مقامات محلی در ولایت بلخ اعلام کردند که در حمله طالبان به نیروهای امنیتی در این ولایت 9 نیروی امنیتی کشته و 27 تن دیگر زخمی شدند.
طالبان،نيروهاي،امنيتي،مقامات،اعزام،گزارش،دولت

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد یوسف شاوال» فرماندار شهرستان «دولت‌آباد» ولایت «بلخ» گفت که بامداد امروز طالبان بر سه پاسگاه نیروهای امنیتی حمله کردند و درگیری‌ها پس از سه ساعت با عقب‌نشینی طالبان پایان یافت.
وی افزود که در این رویداد 8 نیروی امنیتی کشته و 27 تن دیگر نیز زخمی شدند که وضعیت 16 نفر آن‌ها وخیم گزارش شده است.
شاوال به «آوا» گفت که مقامات محلی از عصر روز گذشته به مقامات امنیتی گزارش داده بودند که طالبان قصد حمله بر دولت‌آباد را دارد و مقامات نیز وعده اعزام بالگرد را داده بودند اما کمک‌های هوایی نرسید و این سبب تلفات سنگین نیروهای امنیتی شد.
وی تاکید کرد که تاکنون هیچ نیروی کمکی به دولت‌آباد نرسیده و صبح امروز نیز دو زخمی بر اثر خونریزی جان خود را از دست دادند.
مقامات محلی افغان بارها از دولت به دلیل عدم اعزام نیروهای پشتیبانی برای کمک به نیروهای محاصره شده توسط طالبان انتقاد کرده‌اند و نیروهای افغان نیز بارها در پی بی‌توجهی دولت به مناطق تحت درگیری و نداشتن امکانات جنگی و یا نرسیدن کمک، به طالبان تسلیم شده و یا توسط اعضای این گروه کشته شدند.
این در حالی است که دولت چندین بار اعضای داعش که در محاصره طالبان قرار داشتند را با اعزام بالگرد نجات داد.
انتهای پیام/.