خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالا‌های اساسی در نمایشگاه بهاره عرضه می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 14 اسفند 1397 - 13:15
صادقی گفت: در نمایشگاه بهاره، کالا‌های اساسی مانند روغن، برنج، خشکبار و پوشاک عرضه خواهد شد.
نمايشگاه،تهران،بهاره،تجارت،صنعت،استان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران:
به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با حضور در نمایشگاه فروش بهاره کالا در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نمایشگاه بهاره پیش از شروع سال جدید اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا به مناسبت عید و افزایش تقاضا در سه نقطه از شهر تهران در ۲ نوبت ۱۰ روزه برگزار می‌شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از برگزاری نمایشگاه بهاه در خاوران و بوستان ولایت خبر داد.
صادقی افزود: در سطح استان تهران و شهرستان‌های تابعه حداقل یک نمایشگاه بهاره برگزار می‌شود تا مردم بتوانند از تخفیفات تولید‌ی‌ها و واحد‌های صنفی برخوردار باشند.
بیشتر بخوانید: آغاز نمایشگاه بهاره از امروز در مصلی/ مردم در خرید اجناس به پلمپ آن دقت کنند
وی افزود: نمایشگاه بهاره تا ۲۵ اسفند ادامه خواهد داشت که پس از آن نمایشگاه سه روز تا ۲۸ اسفند برگزار می‌شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تصریح کرد: در این نمایشگاه کالا‌های اساسی مانند روغن، برنج، خشکبار و پوشاک عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/