سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل در شمال اردبیل جولان می‌دهد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1399 - 19:37
بارش شدید باران و جاری شدن سیل در مناطق شمالی استان اردبیل همچنان جولان می‌دهد.
مناطق،سيل،خسارت،شهرستان،بارش،باران،روستايي،شمالي،جعفرآباد،زارعين

ایسنا/اردبیل بارش شدید باران و جاری شدن سیل در مناطق شمالی استان اردبیل همچنان جولان می‌دهد.
با تغییرات ناگهانی هوا و بارش‌های شدید در مناطق شمالی استان اردبیل کشاورزان و باغداران منطقه بیشترین خسارت را متحمل شدند.
در روزهای پایانی اولین ماه تابستان بارش‌های سیل‌آسا در حالی شهرهای مختلف شمالی به ویژه بیله‌سوار، جعفرآباد و مشگین‌شهر را با هجوم سیل روبرو کرده است که زارعین و باغداران در فصل برداشت محصولات خسارات هنگفتی را متحمل شدند.
به گفته فرماندار مشگین‌شهر 50 روستای این شهرستان در دو روز گذشته درگیر سیل شدند و همچنان این وضعیت ادامه دارد.
اکبر صمدی اظهار کرد: بارش شدید باران علاوه بر خسارت 150 میلیارد ریالی به بخش باغات و تاسیسات دامی و مسکونی روستائیان به زیرساخت‌های حوزه راه در مناطق روستایی و عشایری صدمه زده است.
وی با هشدار به اهالی در اجتناب از حضور در کنار رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق کوهستانی خاطرنشان کرد: براساس اعلام هواشناسی این وضعیت جوی تا روز جمعه در مناطق مختلف ادامه خواهد داشت.
صمدی افزود: در کنار سیل وقوع صاعقه نیز مردم مناطق مختلف این شهرستان را نگران کرده که نیروهای مدیریت بحران شهرستان به حال آماده‌باش درآمده‌اند تا با همراهی راهداران و اکیپ‌های امدادونجات به کمک حادثه دیدگان بشتابند.
اما در قشلاق‌دشت بیله‌سوار نیز با بارش شدید باران و جاری شدن سیل مزارع و برخی از تاسیسات شهری و روستایی خسارت دیده که در حال ارزیابی نهایی هستند.
فرماندار شهرستان بیله‌سوار نیز با حضور در مناطق سیل‌زده در جعفرآباد اظهار کرد: در این شهرستان نیز 200 میلیارد ریال خسارت به اماکن روستایی، دامی و زارعین وارد شده و همچنان نگرانی از بابت تداوم این بارش‌ها وجود دارد.
قبادی خاطرنشان کرد: هرچند نیروهای امدادی در منطقه حاضر هستند ولی تلاش بر این است تا با اقدامات پیشگیرانه از عمیق شدن خسارت وارده و تلفات دام و طیور جلوگیری شود.
در سیل اخیر به راه افتاده در مشگین‌شهر، خلخال و بیله‌سوار دو نوجوان 12 و 14 ساله اسیر سیلاب شده و جان باختند.
انتهای پیام