خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین تولید ملی داروی کووید

مهر | سلامت و پزشکی، سیاسی | چهارشنبه، 25 تیر 1399 - 12:08
وزیر بهداشت گفت: از هفته آینده اولین تولید ملی داروی کووید-۱۹ نیز عرضه خواهد شد و دیگر کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت.
سيور،رندي،همكاران،فرآورده،دارو

به گزارش خبرنگار مهر، سعید نمکی وزیر بهداشت پیش از ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود داروهای مربوط به بیماری کوید _۱۹ گفت: بیماری کووید_۱۹ هنوز هیچ داروی موثر و قابل اعتمادی در دنیا ندارد، اما «رندی سیور» و «فاوی پیرابید» داروهایی هستند که همکاران ما تجویز می‌کنند.
وی افزود: اما تولید و توزیع این داروها به خصوص رندی سیور که در آمریکا و اروپا هم تاکیداتی بر اثر بخشی آن وجود دارد مورد سوء استفاده برخی شیادان قرار گرفت و مردم با قاچاق این فرآورده و فرآورده جعلی آن مواجه شدند.
وزیر بهداشت در ادامه اظهار داشت:اگرچه این دارو هنوز در لیست دارویی ما قرار نگرفته اما به دلیل اینکه برخی همکاران ما اعتقاد دارند که اثر بخشی خوبی دارد ما از دیروز آن را به اندازه کافی توزیع کردیم و از هفته آینده اولین تولید ملی این دارو نیز عرضه خواهد شد و دیگر کمبودی در این زمینه نخواهیم داشت.