خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«آقازاده» به برج میلاد می‌رود/ اکران سریال در «سینماماشین»

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 25 تیر 1399 - 11:11
چهارمین قسمت از «آقازاده» در حالی جمعه این هفته توزیع می شود که بنا است یک شب زودتر در تهران و همچنین در مشهد در قالب طرح سینما ماشین اکران شود.
آقازاده،جمعه،سينما،ساعت،ميلاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی «آقازاده»، قسمت چهارم «آقازاده» با طراحی، نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ تیر ماه ساعت ۲۱ در سینما ماشین برج میلاد به نمایش در می‌آید.
علاقمندان برای تماشای این سریال در برج میلاد می‌توانند یک شب زودتر از توزیع آن از سینما تیکت یا ایران تیک بلیت «آقازاده» را تهیه کنند.
همچنین این سریال جمعه ۲۷ تیر ساعت ۲۰:۳۰ نیز در قالب طرح سینما ماشین در شهربازی قهرمانان مشهد نمایش داده خواهد شد.
قسمت چهارم «آقازاده» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج از ساعت ۱۲ روز جمعه در فیلیمو و نماوا قابل تماشا است و شنبه‌ها نیز نسخه دی وی دی آن توزیع می‌شود.