خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری شهرداری در اجرای خط ۲ آبرسانی به تبریز

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 19:00
تبریز- شهردار تبریز گفت: در راستای حل مشکل کمبود آب آماده همکاری و مشارکت در اجرای خط ۲ آبرسانی به این کلانشهر از زرینه رود هستیم.
تبريز،آب،استان،پروژه،اجراي،آبرساني،خط

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج شهین باهر روز سه شنبه در جلسه کارگاهی اجرای خط ۲ آبرسانی تبریز که با حضور معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، رئیس شورای شهر تبریز، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، معاون عمرانی شهرداری و شهرداران مناطق ۱ و ۹ برگزار شد، افزود: این پروژه یکی از مهمترین طرح‌های آبرسانی در استان است و اجرای آن نقش مهمی در برطرف شدن مشکلات آب شرب شهر تبریز دارد.
وی با اشاره به اینکه قسمتی از اراضی این پروژه در زمین‌های شهرداری تبریز قرار دارد، گفت: ما نهایت همکاری را با شرکت آب منطقه‌ای استان انجام خواهیم داد تا با سرعت گرفتن اجرای پروژه مشکل کمبود و قطعی آب در این کلانشهر مرتفع شود.
در پایان این جلسه همچنین مدیران و مسئولان شهری و استانی از محل اجرای پروژه بازدید کردند و در جریان آخرین وضعیت آن قرار گرفتند.
خط دوم آبرسانی تبریز ۱۸۰ کیلومتر طول دارد و به عنوان خط پشتیبان از جنوب استان آذربایجان‌شرقی و از زرینه رود شروع و با گذر از تبریز تا شهرهای باسمنج و شبستر ادامه می‌یابد.