خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش « کمک مومنانه» دانشجویان دانشگاه آزاد در گرگان اجرا شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 17:26
گروه استان‌ها- رزمایش کمک مومنانه به همت دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاداسلامی گرگان اجرا شد.
مومنانه،رزمايش،كمك،كرونا،مواسات،سيره،گرگان،رهبر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، هادی حق شناس بعداز ظهر امروز در رزمایش کمک مومنانه که در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار شد، اظهارداشت: بررسی سیره بزرگان درس‌های زیادی برای همه ما دارد و کار دشواری نیست که بخشی از این سیره را در عصر حاضر در زندگی خود اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه رزمایش کمک مومنانه و مواسات که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند، یکی از مهم‌ترین اقدامات در شرایط کنونی است، گفت: برخی رفتارهای رهبری در ایام کرونا موجب تغییر رفتار بسیاری از ما شد.
رزمایش مواسات و کمک مومنانه کمک زیادی به برخی اقشار محروم و نیازمند جامعه کرد.
استاندار گلستان افزود: تعطیلی کلاس‌های درس و حتی عدم حضور در مشهد مقدس برای سخنرانی ابتدای امسال در زمان شیوع کرونا عمق تیزبینی و درایت رهبر انقلاب را نشان می‌دهد که به‌عنوان یک سیره می‌توان آن را الگو قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: رزمایش کمک مومنانه و مواسات بسیار هوشمندانه مطرح شد زیرا اگر به بیکاران ناشی از کرونا توجه نمی‌شد آسیب‌های اجتماعی جدی را به دنبال داشت.
حق شناس ادامه داد: ایجاد وحدت فرماندهی در ستاد ملی کرونا با تأکید رهبر انقلاب دیگر تدبیر ایشان بود که همگان موظف شدند مصوبات آن را اجرا کنند.
استفاده از ماسک و تأکید مکرر بر آن از سوی ایشان، تأثیر زیادی بر جامعه داشته است.
گفتنی است، در این رزمایش 320 بسته معیشتی در قالب کمک‌های مومنانه دانشگاه آزاداسلامی گرگان به نیازمندان اهدا شد.
انتهای پیام/581/ ع