خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک مسئول خبر داد: افراد بالای 60 سال بیشتر مبتلایان به کرونا در خراسان شمالی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 17:23
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: افراد بالای 60 سال بیشتر مبتلایان به ویروس کرونا در این استان را تشکیل می دهند.
آنفلوآنزا،واكسن،استان،ويروس،تامين،وضعيت،كرونا،سملقان

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: افراد بالای 60 سال بیشتر مبتلایان به ویروس کرونا در این استان را تشکیل می دهند.
سید احمد هاشمی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: البته طی چند روز گذشته افراد کم سن نیز به این ویروس مبتلا شده بودند.
وی افزود: حضور در مراسم عزا، عروسی، تجمعات، بانک، دفاتر پیشخوان و مسافرت علت اصلی ابتلا به ویروس کرونا در این استان بوده است.
هاشمی ادامه داد: در حال حاضر شهرستان های بجنورد، شیروان و گرمه در وضعیت قرمز، اسفراین و راز در وضعیت نارنجی و جاجرم، مانه و سملقان و مانه و سملقان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
وی در پاسخ به این سوال که برنامه ریزی های استان برای تامین واسکن آنفلوآنزا در شهریور ماه چگونه است؟
بیان کرد: واکسن آنفلوآنزا را وزارت بهداشت تامین می کند و بر اساس میزان واکسنی که تهیه شده در میان استان ها سهمیه بندی می کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: اما تمامی افراد احتیاج به تزریق این واکسن آنفلوآنزا ندارند و این واکسن را باید افراد مسن، پرخطر و دارای بیماری های زمینه ای استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: البته میزان دارویی که تامین می شود هم کفاف آن را نمی دهد که همه از آن استفاده کنند و در تمام دنیا اولیوت مصرف واکسن آنفلوآنزا گروه های مذکور هستند.
انتهای پیام