بهرهبرداری از شهرک بیستون هوانیروز کرمانشاه تا سال آینده
کرمانشاه_ مدیر پروژه شهرک بیستون هوانیروز کرمانشاه گفت: پروژه شهرک بیستون هوانیروز در مدت ۱۲ ماه به بهرهبرداری میرسد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی کشاورز مدیر پروژه شهرک بیستون هوانیروز کرمانشاه صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه در یک زمینه ۹۴ هکتاری در راستای طرح گردشگری و فرهنگی قرار است به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه این پروژه بنا به دستور مقام معظم رهبری برای ارتقای معیشت کارکنان ارتش واگذار خواهد شد، گفت: طراحی این پروژه در دست اقدام است که پس از آن تعداد واحدها مشخص خواهد شد.
مدیر پروژه شهرک بیستون هوانیروز کرمانشاه بیان کرد: در طرح مطالعاتی تعدادی واحد برای پروژه در نظر گرفته شد، اما بهدلیل اینکه طرح جانمایی در کارگروهها هنوز به تصویب نرسیده است مقداری کار آن باقی مانده که در ۲ تا سه هفته آینده تعداد واحدها اعلام خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: خاکبرداری و زیرسازی پروژه در ۶ تا هشت ماه انجام خواهد شد و در مدت ۱۲ ماه این پروژه به بهرهبرداری خواهد رسید.