سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان هواشناسی: شبکه دیده‌بانی هواشناسی ایران با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 11:53
گروه استان‌ها ـ رئیس سازمان هواشناسی گفت: متاسفانه شبکه دیده‌بانی هواشناسی کشور به دلیل کمبود اعتبار و نبود تجهیزات عقب بوده و نیازمند توجه و حمایت ویژه مسئولان در جهت تخصیص اعتبار است.
هواشناسي،كشور،تجهيزات،خودكار،نيازمند،توجه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد سحر تاج‌بخش امروز با حضور در خراسان شمالی در جمع اصحاب رسانه این استان اظهار داشت: متاسفانه شبکه دیده‌بانی هواشناسی کشور به دلیل کمبود اعتبار و نبود تجهیزات عقب بوده و نیازمند توجه و حمایت ویژه مسئولان در جهت تخصیص اعتبار است.
وی با تاکید بر ارتقاء تجهیزات هواشناسی و دیده‌بانی٬ افزود: با توجه به اینکه کشور ایران از نظر توپوگرافی و اقلیم‌های مختلف دارای شرایط ویژه‌ای است، ارتقاء تجهیزات هواشناسی و دیده‌بانی بسیار حائز اهمیت است.
رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه در حال حاضر شبکه دیده‌بانی کشور با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد٬ گفت: راه اندازی راهدار و ایستگاه‌های هواشناسی استاندارد نیازمند توجه ویژه مسئولان در حوزه تجهیزات هواشناسی و امکانات مورد نیاز است که باید مورد اهتمام قرار بگیرد.
وی از کمبود 3 هزار باران‌سنج خودکار در کشور خبر داد و بیان داشت: در حال حاضر 3 هزار باران‌سنج خودکار در کشور وجود دارد اما برای رسیدن به استاندار و میانگین جهانی نیازمند 3 هزار باران‌سنج دیگر هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خاتمه با اشاره اینکه به ازای هر 50 کیلومتر باید یک ایستگاه خودکار هواشناسی وجود داشته باشد خاطرنشان کرد: سازمان هواشناسی کشور تلاش دارد تا به صورت مشترک از داده های ایستگاهی سایر دستگاه‌ها از جمله وزارت نیرو استفاده کند.
انتهای پیام/312/ش