خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اراضی ملی و جنگل‌ها دارای سند می‌شوند/تشدید صیانت از منابع طبیعی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 10:55
اردبیل- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل از تشدید صیانت از منابع و مراتع طبیعی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل خبر داد.
اراضي،طبيعي،مراتع،سند،منابع،ملي،صيانت،مقرر

به گزارش خبرنگار مهر، سید عبدالله طباطبایی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: طی جلسه‌ای که امروز با اداره منابع طبیعی، جنگل بانی و آبخیزداری برگزار شد مقرر شد این اداره در راستای صیانت از منابع طبیعی نظارت خود را بر جنگل‌ها پررنگ‌تر کند.
وی از تشکیل شعبه‌ای مجزا در خصوص صیانت از منابع طبیعی در دادسرای اردبیل خبر داد و افزود: در این شعبه معاونت حقوق عامه مسئولیت نظارت بر امر صیانت و حفاظت بر جنگل‌ها را برعهده گرفته و با جدیت پیگیر امور مربوطه خواهد بود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تمامی اراضی ملی و مراتع طبیعی و جنگل‌ها حق نگاری شود و در راستای صدور سند تک برگ اقدامات جدی و اساسی انجام شود تا این اراضی دارای سند رسمی باشند.
طباطبایی در خصوص اهمیت صدور سند به اراضی ملی و جنگل‌ها بیان کرد: با صدور سند به اراضی و مراتع طبیعی، اشخاصی که متعرض به این اسناد و اراضی هستند قادر نخواهند بود اراضی ملی و جنگل‌ها را به تصرف خود در آوردند و دستشان از حقوق عامه کوتاه خواهد شد.
وی بیان کرد: با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری در رابطه با جلوگیری از جنگل خواری و آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع و ممانعت از استفاده افراد سودجو از اراضی ملی مقرر شد مدیران عالی دستگاه‌ها و تمامی نهادهای اجرایی مرتبط با این امر با هم افزایی و مشارکت در حفظ مراتع، جنگل‌ها و منابع طبیعی در تلاش باشند.