خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حوزه هنری و صدا و سیمای مرکز قزوین محصولات رسانه‌ای تولید می‌کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 10:44
قزوین- حوزه هنری استان و صدا و سیمای مرکز قزوین به منظور تولید محصولات رسانه‌ای با هم همکاری می‌کنند.
هنري،توليد،حوزه،مركز،فرهنگي،قزوين،صدا،تاكيد،انقلاب،استان

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی مدیران حوزه هنری استان و صدا و سیمای مرکز قزوین صبح سه شنبه با حضور کارشناسان دو نهاد برگزار و بر لزوم همکاری‌های مشترک و هم افزایی برای تولید آثار هنری و رسانه‌ای فاخر تاکید شد.
در این جلسه علی هوشمند رئیس حوزه هنری قزوین با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان به اهمیت ساده سازی و بهره گیری از بیان هنری در تولیدات رسانه‌ای تاکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت معرفی الگو در جامعه و مباحث هویتی ویژه نسل جوان، این مرکز در نظر دارد در چند محور از جمله: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان نماد جبهه مقاومت، شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم همچنین معرفی فرهنگ پهلوانی در میان شهدا آثاری در قالب‌های مختلف تولید کند.
وی افزود: بی تردید همکاری دو دستگاه فرهنگی «حوزه هنری، صدا و سیما» می‌تواند به ارتقای کیفی و برد رسانه‌ای تولیدات منجر شود.
در این جلسه مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین تولید محصولات فرهنگی و هنری را پیشران حرکت‌های انقلابی در فضای اجتماعی دانسته گفت: این تولید در امتداد کارهای زیربنایی هنری خصوصاً منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی قرار دارند.
سعید انبارلویی افزود: همکاری این مرکز با حوزه هنری استان بستری مناسب برای تولید آثار ماندگار و فاخر است که در سایه هم افزایی این دو نهاد انقلابی، شاهد جریان سازی فرهنگی در فضای اجتماعی خواهیم بود.
در این دیدار کارشناسان به ارائه نظرات پرداختند و در پایان محمد حسین ابوترابی شعری با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی قرائت کرد.