خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پردیس سینمایی بهمن شهرکرد حدود یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1399 - 08:33
رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری از تکمیل پروژه پردیس سینمایی بهمن شهرکرد تا حدود یک ماه آینده خبر داد و گفت: هزینه تکمیل پروژه پردیس سینمایی بهمن شهرکرد بیش از 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی حمایتی سازمان سینمایی حوزه هنری و موسسه بهمن سبز حوزه برآورد شده است.
هنري،حوزه،سينمايي،پرديس،بهمن،فعاليت،شهركرد،چهارمحال،بختياري، ...

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری از تکمیل پروژه پردیس سینمایی بهمن شهرکرد تا حدود یک ماه آینده خبر داد و گفت: هزینه تکمیل پروژه پردیس سینمایی بهمن شهرکرد بیش از 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی حمایتی سازمان سینمایی حوزه هنری و موسسه بهمن سبز حوزه برآورد شده است.
حجت‌الله شیروانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اقدامات حوزه هنری در ایام قرنطینه و بحران کرونا تکمیل پردیس سینمایی بهمن شهرکرد است، اظهار کرد: همکاران سینمایی حوزه هنری در حال تلاش هستند تا این پروژه تا یک ماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسد.
رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری افزود: این پردیس با ۴ سالن مسقف و یک سالن روباز از شکل قبلی خود به صورت 100درصدی تغییر کرده و ضمن بازسازی اساسی و با ساختمانی جدید و به روزتر، با مجهزترین و جدیدترین امکانات تصویری و صوتی موجود کشور آغاز به کار خواهد کرد.
وی بازسازی پردیس سینمایی بهمن شهرکرد را یکی از مصادیق احترام به مخاطب و تکریم شهروندان دانست و اضافه کرد: از این پس همشهریان می‌توانند با توجه به سلیقه و انتخاب خود به تماشای فیلم‌های اکران روز کشور و دلخواه بروند.
شیروانی ضمن اشاره به فعالیت واحدهای مختلف در پاسخ به چگونگی و فعالیت واحد هنرهای نمایشی حوزه ی هنری در سال ۹۸، عنوان کرد: برگزاری مسابقه و جایزه نمایشنامه نویسی حوزه‌هنری که منجر به تولید ۲۷ نمایشنامه در سراسر استان و برگزیده شدن و تقدیر۶ نمایشنامه شد و آن‌ها را از فعالیت های شاخص این واحد برشمرد.
رئیس حوزه‌ هنری چهارمحال و بختیاری در ادامه اضافه کرد: از ۲ اثر اجرا شده‌ حوزه هنری در سال ۹۸ یکی از آن‌ها با موضوع کودک و نوجوان موفق به کسب چندین عنوان و جایزه در بخش‌های بازیگری، نویسندگی، طراحی صحنه و موسیقی در یکی از جشنواره های معتبر ملی شد.
وی با اشاره به فعالیت دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد حوزه هنری با هدف تربیت و پرورش هنرمندان انقلابی در مساجد استان، خاطرنشان کرد: این دفتر در ۲ بخش خانم‌ها و آقایان مشغول فعالیت است و از سال ۹۶ تا ۹۸ هر ساله یک نمایش از تولیدات مشترک این دفتر و مساجد استان به جشنواره سراسری بچه‌های مسجد راه یافته است.
شیروانی تشریح کرد: در سال گذشته برخی از آثار تولیدی فرصت اجرای عمومی نیافتند اما در واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری حداقل ۵ اثر تولید شده است که در نوع خود آثار قابل قبولی بودند و از این واحد یک اثر نیز در جشنواره تئاتر دفاع مقدس کشوری حضور داشته است.
رئیس حوزه هنری چهارمحال وبختیاری در پایان یادآور شد: تئاتر و سینما وابسته به مخاطب و مکان و محل اجرا است و در این خصوص نیازمند حمایت جدی هم از طرف مردم و هم مسئولین هستیم و امیدواریم با رفع مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در استان شاهد رونق بیش از پیش فعالیت‌های فرهنگی و هنری در همه رشته‌ها به خصوص هنرهای نمایشی و تصویری که بیشترین ارتباط و وابستگی به مخاطب را دارند، باشیم.
انتهای پیام