سال ۹۸ یک نیرو هم به شهرداری ساری اضافه نمیشود
عضو هیأت رئیسه شورای عالی استانهای کشور عضو شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه دو رئیس جمهور از استان سمنان در ۴ دوره دولت، مشکلات زیادی برای مازندران بهوجود آوردند،گفت: طرح انتقال آب به سمنان مشکلات این استان را حل نمیکند بلکه مشکلات زیستمحیطی برای مازندران بهویژه ساری بهوجود میآورد.

عضو هیأت رئیسه شورای عالی استانهای کشور عضو شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه دو رئیس جمهور از استان سمنان در ۴ دوره دولت، مشکلات زیادی برای مازندران بهوجود آوردند،گفت: طرح انتقال آب به سمنان مشکلات این استان را حل نمیکند بلکه مشکلات زیستمحیطی برای مازندران بهویژه ساری بهوجود میآورد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سیدعلی آقامیری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بررسیها و تحلیلها در قبل انقلاب تا به حال طرح ملی اشتغالزایی فراوان که بتواند مشکلات استان را حل کند، وجود نداشته است.
* دو رئیس جمهور سمنانی مشکلات زیادی برای مازندران بهوجود آوردند
وی تصریح کرد: طرح انتقال آب از خزر به کویر در سال ۹۱ در جلسهای در گهرباران ساری شروع شد اما این طرح غیرفعال ماند و در سال ۹۷ توسط رئیس جمهور این طرح مجدداً مطرح شد.
عضو شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه دو رئیس جمهور از استان سمنان در ۴ دوره دولت، مشکلات زیادی برای مازندران بهوجود آوردند، عنوان کرد: طرح انتقال آب به سمنان مشکلات این استان را حل نمیکند بلکه مشکلات زیستمحیطی برای مازندران بهویژه ساری بهوجود میآورد.
* انتقال آب مازندران به کویر شوخی خطرناک است
عضو هیأت رئیسه شورای عالی استانهای کشور با اشاره به اینکه انتقال آب مازندران به کویر شوخی خطرناک است، گفت: میگویند طرح مطالعاتی بوده البته شاید هم انحرافی باشد.
وی تأکید کرد: در بررسی و تحلیلها آب شرب استان سمنان به اندازه کافی بوده و مازاد آن وجود دارد اما انتقال آب برای کشاورزی به استان سمنان اصلاً مقرون به صرفه نیست و زیان آور و جبرانناپذیر است.
* این طرح مورد اعتراض کشورهای همسایه قرار میگیرد
عضو شورای اسلامی شهر ساری با اعلام اینکه انتقال آب خزر به کویر بحرانهای زیست محیطی را در پی خواهد داشت، گفت: حتماً در درازمدت مورد اعتراض کشورهای همسایه قرار خواهد گرفت و کارشناسان نیز معتقدند که راه به آب آزاد ندارد، به سرنوشت دریاچه ارومیه مبتلا میشود.
آقامیری تصریح کرد: اجرای این طرح کیلومترها زمین را در اطراف شهر ساری از بین میبرد و هزاران درخت در جنگلها نابود میشود، اگر دولت بودجه اضافه دارد، مرضها و آفتهای جنگل را از بین ببرد.
عضو هیأت رئیسه شورای عالی استانهای کشور با عنوان اینکه ما در مازندران مشکل مدیریت آب داریم، بیان کرد: مسؤولان کشوری گوش شنوا در زمینه مشکل آب استان ندارند، امسال در زمینهای پایین دست بهدلیل کمبود آب جلوی کشت را گرفتند.
* نمایندگان برای باجهای خود به طرحهای اینچنینی رأی میدهند
عضو شورای اسلامی شهر ساری یادآور شد: نمایندگان دیگر استانها برای اینکه باجهای خود را داشته باشند به طرحهای این چنینی رأی میدهند تا حق و حقوق خود را از دولت بگیرند.
وی بیان کرد: مردم مازندران مردم نجیبی هستند و جنجالی برخورد نمیکنند البته مردم هیچوقت نمیگذارند طرح انتقال آب به کویر اجرا شود.
* صحبتهای آقامیری درخصوص مسائل شهری ساری
آقامیری خاطرنشان کرد: در سالهای ابتدایی، نهضت آسفالت نیاز بود اما ۲ سال است که کمرنگتر شده، در بودجه سال ۹۸ ضرورت آسفالت احساس و اعتبار آن دیده شده است.
عضو شورای اسلامی شهر ساری تأکید کرد: نیروی مازاد در شهرداری در دوره چهارم به کل شهرداریهای کشور تحمیل شد و دولت نیز به شهرداریهای کل کشور بدهکار است.
آقامیری با تأکید بر اینکه در برنامه سال ۹۸ حتی یک نیرو به شهرداری اضافه نخواهد شد، گفت: اگر نیرویی ضروری باشد براساس کارشناسی و روال قانونی جذب میشود، شهرداری ساری تمام معوقات تا ماه بهمن و عیدی را پرداخت کرده، هیچ دستگاه اجرایی تاکنون این اقدام را انجام نداده است.
عضو هیأت رئیسه شورای عالی استانهای کشور تصریح کرد: در بودجه ۹۸ اتمام پروژههای نیمهتمام در دستور کار است و اتمام پل کابلی، پارک بانوان و فاز ۲ ملل در ساری و ادامه بلوار عسکری محمدیان و اندرخورا در دست اقدام خواهد بود.
عضو شورای اسلامی شهر ساری بیان کرد: اینکه چرا آقای شهردار به رسانهها پاسخگو نیست را باید از خودش پرسید و من نمیتوانم در این خصوص نظری بدهم اما قطعاً حامل پیام رسانهها به ایشان در این خصوص خواهم بود.
آقامیری با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا از آغاز دوره پنجم فعالیت خود حدود ۵ میلیون مصوبه داشتهاند، تصریح کرد: تنها تعداد ۲۸ هزار مصوبه که به یک درصد هم نمیرسد، غیرقانونی تشخیص داده شدهاند، بنابراین خطا و اشتباه وجود دارد اما میزان آن ناچیز است.
انتهای پیام/۸۶۰۵۱/ح