خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار هواشناسی نسبت به افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس و دریای عمان

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 23 تیر 1399 - 14:53
سازمان هواشناسی نسبت به متلاطم شدن دریای خزر و دریای عمان و افزایش ارتفاع موج هشدار داد.
هشدار،هواشناسي،غرق،جوي،تيرماه،ارتفاع،موج

سازمان هواشناسی نسبت به متلاطم شدن دریای خزر و دریای عمان و افزایش ارتفاع موج هشدار داد.
به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: « از اواخر وقت فردا (۲۴ تیرماه) تا چهارشنبه (۲۵ تیرماه) افزایش ارتفاع موج بین دو تا ۲.۵ متر در خلیج فارس به‌ویژه بخش‌های مرکزی پیش‌بینی می‌شود و احتمال غرق شدن شناگران، پاره شدن تورهای صیادی، غرق شدن قایق‌های کوچک و شناورهای سبک وجود دارد بنابراین توصیه می‌شود که کلیه فعالان دریایی نسبت به فعالیت در دریا تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.
طی این مدت شرایط برای نیز شنا مناسب نخواهد بود.
در ادامه این هشدار آمده است: « امروز (۲۳ تیرماه)‌ افزایش ارتفاع موج بین دو تا ۲.۵ در شرق دریای عمان رخ خواهد داد بنابراین احتمال پاره شدن تورهای صیادی، احتمال غرق شدن قایق‌های کوچک و شناورهای سبک وجود دارد.
در این شرایط جوی محدودیت در تردد قایق‌های سبک و تفریحی و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی توصیه شده است.
به گزارش ایسنا، زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند.
این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد.
از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
انتهای پیام