خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتاق ایزوله برای ناقلان مثبت کنکور دکتری در نظر گرفته شد / افزایش 40 درصدی حوزه‌های امتحان

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 23 تیر 1399 - 13:45
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: برای داوطلبانی که ناقل مثبت باشند، اتاق ایزوله درنظر گرفته شده و همچنین تعداد حوزه‌های آن‌ها 40 درصد زیاد شده است.
كنكور،بهداشت،كرونا،دكتري،لاري،رعايت،برگزاري،وزارت،اعلام

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یک برنامه رادیویی با اشاره به آخرین بحث در مصوبه ستاد ملی کرونا اظهار کرد: بر روی موضوع دقت بیشتر در رعایت پروتکل‌ها تأکید شد و کمیته مرکزی در ستاد ملی تشکیل شد و زیر نظر کمیته امنیتی اجتماعی است و قرار شد کمیته‌های مختلف در اصناف تشکیل شود و شهرستان‌ها گزارش هفتگی بدهند.
لاری یادآوری کرد: مردم بهترین ناظر برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند و می‌توانند از راه تلفن‌های 190 رعایت نکردن بهداشت را خبر دهند و به جز این هر کسبه‌ای که کد شناسایی داشته باشد و مردم دوربین موبایل خود را روی آن بگیرند، 4 سؤال می‌آید و به کمک آن می‌توانیم ارزیابی کنیم و این به سامانه وزارت بهداشت فرستاده می‌شود و می‌توانیم ارزیابی نسبت به صنوف برای اجرای پروتکل‌ها داشته باشیم.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: اصناف هم موظفند که بر صنف خود نظارت کنند و به تمهیدات سازگاری با کرونا عمل کنند، اما بحث فرهنگ و باور مردم خیلی مهم است و دیدیم که 13 فروردین بیرون نیامدند.
وزیر بهداشت: شرایط مناسب برای برگزاری کنکور را در اولین فرصت اعلام خواهیم کرد
لاری درباره برگزاری کنکور در زمان مقرر با توجه به دوران شیوع کرونا گفت: کنکور اواخر مرداد است و هنوز در حال تصمیم‌گیری هستند و نتیجه آن امروز یا فردا باید اعلام شود.
وی در خصوص کنکور دکتری نیز توضیح داد: برای کنکور دکتری نیاز به خوداظهاری است و برای کسانی که ناقل مثبت باشند، اتاق ایزوله در نظر گرفته شده است.
تعداد حوزه‌های آنان 40 درصد افزایش داشته و پروسه ورود و خروج آن‌ها طولانی‌تر شده است و افراد باید جدا وارد شوند، علاوه براین، فاصله صندلی‌ها یک و شش دهم متر شده است و از حوزه‌هایی استفاده کرده‌اند که دارای فضای باز هستند.
لاری درباره برگزاری کنکور در زمان مقرر با توجه به دوران شیوع کرونا گفت: کنکور اواخر مرداد است و هنوز در حال تصمیم‌گیری هستند و نتیجه آن امروز یا فردا باید اعلام شود.وی در خصوص کنکور دکتری نیز توضیح داد: برای کنکور دکتری نیاز به خوداظهاری است و برای کسانی که ناقل مثبت باشند، اتاق ایزوله در نظر گرفته شده است.
تعداد حوزه‌های آنان 40 درصد افزایش داشته و پروسه ورود و خروج آن‌ها طولانی‌تر شده است و افراد باید جدا وارد شوند، علاوه براین، فاصله صندلی‌ها یک و شش دهم متر شده است و از حوزه‌هایی استفاده کرده‌اند که دارای فضای باز هستند.
انتهای پیام/