خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت ۲ برزیلی و یک آرژانتینی به تیم ملی امارات

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 23 تیر 1399 - 13:18
به گزارش ایسنا به نقل از البیان، اتحادیه فوتبال امارات متحده عربی سباستین تاگلیابو، مهاجم متولد آرژانتین را برای حضور در مسابقات پیش رو به تیم ملی این کشور دعوت کرده است.
امارات،تيم،پينتو،البيان،سباستين

به گزارش ایسنا به نقل از البیان، اتحادیه فوتبال امارات متحده عربی سباستین تاگلیابو، مهاجم متولد آرژانتین را برای حضور در مسابقات پیش رو به تیم ملی این کشور دعوت کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از البیان، سباستین تاگیلیابوی ۳۵ ساله که از سال ۲۰۱۲ در امارات بازی می‌کند، اخیراً تابعیت این کشور را دریافت کرده و سرمربی تیم، خورخه لوئیس پینتو خوشحال خواهد شد که از حضور این بازیکن در مسابقات مقدماتی آسیا برای جام جهانی قطر استفاده کند.
در این لیست دو بازیکن جدید برزیلی به نام‌های کایو، مهاجم الوصل و فابیو لیما که از سال ۲۰۱۴ در امارات بازی می کند نیز دیده می‌شود.
تیم ملی فوتبال امارات متحده عربی برای دو دیدار دوستانه برابر اردن و تاجیکستان آماده می شود و قصد دارد خودش را برای انتخابی جام جهانی قطر آماده کند.
امارات اخیرا خوره لوئیس پینتو را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کرده است.
انتهای پیام