خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۸۰ مدال رنگارنگ حاصل تلاش ورزشکاران استان مرکزی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 تیر 1399 - 12:18
اراک - رئیس گروه توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: سال گذشته ۵۸۰ مدال رنگارنگ در رشته‌های مختلف ورزشی و رقابت های کشوری وبرون مرزی توسط ورزشکاران بدست آمد.
مدال،استان،ورزشي،گذشته

ابوالفضل یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از این تعداد مدال صید شده، ۳۷۰ مدال در رقابت‌های انفرادی، ۳۹ مدال در رده بندی تیمی، ۱۳۰ مدال در رقابت‌های بین‌المللی، آسیایی و جهانی و ۴۱ مدال نیز در رقابت‌های المپیاد استعدادهای برتر توسط ورزشکاران این استان کسب شده است.
وی افزود: سال گذشته استان مرکزی افتخار میزبانی ۱۸۶ مسابقات ورزشی و اردوهای ورزشی کشور و رتبه دوازدهم را در میان ۲۲ استان کشور در حوزه المپیاد استعدادهای برتر در کارنامه دارد.
یوسفی با اشاره به دعوت از ۱۸۰ ورزشکار استان مرکزی به اردوی تیم‌های ملی در سال گذشته عنوان کرد: همچنین سال گذشته ۳۳ جلسه تخصصی با هیأت‌های ورزشی و ۷۷ کلاس تئوری ورزشی برگزار شد، که دستاوردهای خوبی به همراه داشت.
وی در خصوص انتخابات مجامع گفت: در حوزه مجامع نیز، ۸ مجمع انتخابی و ۵ مجمع سالیانه در سال گذشته در حوزه ورزش استان مرکزی برگزار شده است.