خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدام جالب استانداری قزوین برای جلوگیری از ‌تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها ‌

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 23 تیر 1399 - 11:37
گروه استان‌ها- معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: اداره تسویه امور ورشکستگی در استان قزوین تشکیل می‌شود تا از تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها و سرمایه‌گذاران غیرموجه جلوگیری شود.
توليدي،واحدهاي،بانك،تملك،توليدكننده،استان،قبادي،قزوين

عیسی قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با تاکید بر انجام کارهای پیشدستانه برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی اظهار داشت: اداره تسویه امور ورشکستگی در استان قزوین تشکیل می‌شود تا از تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها و سرمایه‌گذاران غیرموجه و بدون صلاحیت جلوگیری شود.
قبادی افزود: یکی از مشکلات امروز واحدهای تولیدی ما این است که تسهیلات و وام بانکی را از استان قزوین می‌گیرند و رای ورشکستگی را استان دیگری مانند تهران صادر می‌کند و به همین خاطر به استقرار و تشکیل اداره تصفیه امور شکستگی در استان نیاز داریم.
وی با بیان اینکه با تشکیل اداره یادشده دادگاه‌ها زودتر به پرونده واحدهای تولیدی ورود می‌کنند، گفت: در حال حاضر به یکباره و به شکل غافلگیرکننده متوجه می‌شویم با مشکل مالی یا بازپرداخت وام به بانک مواجه شده و در حال تملک توسط بانک است؛ چرا که با این عدد و رقم‌هایی که بانک‌ها به عنوان سود تسهیلات حساب می‌کنند، تولیدکنندگان تا 50 سال نمی‌توانند این وام‌ها را بازپرداخت کنند.
معاون اقتصادی استاندار ادامه داد: در حال حاضر شرایط به شکلی است که ما باید دنبال تولیدکننده برویم و مشکلات او را جویا شویم؛ چرا که اگر صبر کنیم تولیدکننده برای بیان مشکلاتش بیاید، زمانی می‌رسد که رمقی برای او نمانده و واحد تولیدی او در معرض تملک قرار دارد و ما آخرین نهادی هستیم که متوجه تملک واحد تولیدی می‌شویم.
قبادی با انتقاد از نحوه قرارداد بانک‌ها با واحدهای تولیدی گفت: تاسفانه طبق قرارداد اولیه‌ای که تولیدکننده با بانک منعقد می‌کند، بانک به همه‌کاره تبدیل شده و هر طور دلش بخواهد بدهی تولیدکنندگان را حساب می‌کند؛ به طوری که حتی حق ورود به این موضوع را نداریم تا ببینیم این اعداد و رقم‌ها سود تسهیلات از کجا آمده است.
بنابراین مشکلی که در کشور وجود دارد، این است که قرارداد بین بانک و تولیدکننده طرف ثالث نمی‌تواند ورود کند.
انتهای پیام/ش