خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیلاری کلینتون نامزدی مجدد خود را در انتخابات سال ۲۰۲۰ آمریکا رد کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 14 اسفند 1397 - 09:31
نامزد شکست‌خورده دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا، حضور در رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۲۰ را رد و اعلام کرد قصد دارد به دفاع از عقایدش بپردازد.
رياست،انتخابات،جمهوري،آمريكا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آسوشیتدپرس، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا، در مصاحبه‌ای تلویزیونی اعلام کرد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ نامزد نخواهد شد.
او که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ مغلوب دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا، شد اعلام کرد: «قصد دارم به کار خود ادامه دهم و همچنان از عقاید خود دفاع می‌کنم.»
وزیر خارجه پیشین آمریکا که از منتقدان دولت کنونی واشنگتن است، افزود: آنچه اکنون در کشور شاهد هستیم بسیار برای من نگران‌کننده است.
کلینتون در ادامه گفت: با آن‌ها که قصد نامزدی دموکرات‌ها را در انتخابات ریاست جمهوری دارند صحبت کرده و تاکید کرده‌ام به رغم اینکه مشکلات بسیاری در کشور وجود دارد و وعده‌های دولت ترامپ محقق نشده است، هیچ چیز را حق خود ندانند.
انتهای پیام/