خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌تعطیلی رستوران‌ها بازار گوشت قرمز را راکد کرد / نرخ دام زنده در همدان افزایش یافت‌

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 تیر 1399 - 11:19
گروه استان‌ها-رئیس اتحادیه قصابان همدان گفت: با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی بسیاری از هتل‌ها و رستوران‌ها تقاضای خرید گوشت قرمز به طرز چشمگیری کاهش یافته است.
همدان،گوشت،قيمت،قصابان،گوساله،كيلو،تومان

علی اکبر سپهری وفا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: سفره سرسبز طبیعت پهن است و دامداران به جای فروش دام ترجیح می‌دهند از موقعیت چراگاه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه عرضه محدود دام زنده سبب افزایش قیمت آن شده است، ابراز کرد: نرخ هر کیلو گوسفند زنده 87 هزار و گوساله نیز 70 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه قصابان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت نرمه گوسفندی 125 هزار و گوساله نیز 90 هزار تومان است، تصریح کرد: درخواست افزایش 5 درصدی قیمت گوشت قرمز را به سازمان صمت اعلام کرده ایم.
سپهری وفا با بیان اینکه رکود در بازار آمار کشتار روزانه را هم کاهش داده، اظهار داشت: روزانه 250 تا 300 راس گوسفند و 35 راس گوساله در همدان کشتار می‌شود.
وی از افزایش قیمت گوشت منجمد در بازار خبر داد و گفت: هر کیلو گوشت منجمد با نرخ 65 تا 68 هزار تومان به فروش می‌رسد.
رئیس اتحادیه قصابان همدان در بخش دیگری از گفت‌وگو به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در صنف قصابان اشاره کرد و گفت: به منظور پیشگیری از کرونا تمامی دستورالعمل‌ها و آموزشهای لازم به همکاران ارائه شده و بازرسی و نظارتهای روزانه نیز بر سطح بازار اعمال می‌شود.
انتهای پیام/ش