خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبهه بی‌ثبات‌سازان از هر ابزاری برای ایجاد ناامنی استفاده می‌کند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 14 اسفند 1397 - 09:21
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جبهه بی‌ثبات‌سازان از هر ابزاری برای ایجاد ناامنی استفاده می‌کند و مسئله داعش هم این چنین است.
غرب،عراق،شمخاني،موشكي،مجدد

شمخانی درباره تلاش غرب برای احیای مجدد داعش در عراق:
امیر دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال وارد کردن مجدد داعش به عراق از سوی غرب، گفت: اینکه جبهه بی‌ثبات‌سازان هر ابزاری را در جهت ایجاد ناامنی ایجاد می‌کنند و برای این کار درصدد تقویت ابزار‌های تضعیف شده هستند.
مسئله داعش نیز این چنین است اما مردم عراق امروز با راهبرد امنیتی مقابله با داعش اجازه این کار را نخواهند داد، ولی قطعا از سوی غرب چنین اراده‌ای وجود دارد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی پیرامون اظهارات برخی مقامات اروپایی درباره مسائل موشکی ایران، تصریح کرد: ما در ارتباط با برد، قدرت تخریب، دقت و آماده سازی سریع به عنوان چهار محور توانمندسازی موشکی از هیچ کسی اجازه نخواهیم گرفت.
انتهای پیام/