خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضویت ۲۴ هزار نفر در کانون‌های مساجد لرستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 21 تیر 1399 - 18:07
مدیر ستاد کانون‌های مساجد لرستان با اشاره به فعالیت ۴۰۸ کانون فرهنگی و هنری با عضویت ۲۴ هزار و ۱۴۰ نفر در مساجد، گفت: ۸۰ درصداعضاء را جوانان در رده سنی ۸ تا ۲۱ سال تشکیل می‌دهند.
فرهنگي،مساجد،هنري،لرستان،اجتماعي

ایسنا/لرستان مدیر ستاد کانون‌های مساجد لرستان با اشاره به فعالیت ۴۰۸ کانون فرهنگی و هنری با عضویت ۲۴ هزار و ۱۴۰ نفر در مساجد، گفت: ۸۰ درصداعضاء را جوانان در رده سنی ۸ تا ۲۱ سال تشکیل می‌دهند.
محمد ابدالی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح فعالیت‌های کانون‌های مساجد در ایام اوقات فراغت تابستانه، بیان کرد: در حال حاضر ۴۰۸ کانون فرهنگی هنری مسجد با عضویت ۲۴ هزار و ۱۴۰ نفر در لرستان فعالیت دارند.
وی با بیان این‌که ۸۰ درصد اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان را جوانان در رده سنی ۸ تا ۲۱ سال تشکیل می‌دهند، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ظرفیتی بزرگ برای برون‌سپاری برنامه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دستگاه‌های اجرایی دانست و ادامه داد: لازم است عقد تفاهم‌نامه همکاری برای برون‌سپاری برنامه‌های حوزه اجتماعی به کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مورد توجه ویژه دستگاه‌های فرهنگی و سایر ادارات قرار بگیرد.
ابدالی‌پور تقویت حمایت‌های فرهنگی و برنامه‌ای از کانون‌های مساجد را ضروری خواند و اضافه کرد: در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد تلاش می‌شود از ابزارهای فرهنگی و هنری برای تقویت فرهنگ دینی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی بهره گرفته شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد لرستان با بیان این‌که نبود حمایت مالی مهم‌ترین چالش فراروی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان است، اظهار کرد: تقویت تجهیزات و حمایت فرهنگی و برنامه‌ای موجب شکوفایی فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خواهد شد.
انتهای پیام