خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست سازمان ملل برای توقف مداخلات خارجی در لیبی

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 21 تیر 1399 - 12:02
معاون رئیس هیئت سازمان ملل در لیبی در گفت‌وگو با رئیس پارلمان طبرق بر پایان دادن به مداخلات خارجی در این کشور تأکید کرد.
ليبي،رئيس،طبرق،عقيله،ويليامز

معاون رئیس هیئت سازمان ملل در لیبی در گفت‌وگو با رئیس پارلمان طبرق بر پایان دادن به مداخلات خارجی در این کشور تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز عربی، استفانی ویلیامز، معاون رئیس هیئت سازمان ملل در لیبی با عقیله صالح، رئیس پارلمان طبرق در شرق لیبی در ژنو دیدار و گفت‌وگو کرد.
طبق این گزارش، دو طرف درباره تلاش‌ها برای حل و فصل بحران لیبی گفت‌وگو کرده و بر افزایش تلاش‌ها برای ایجاد راه حل سیاسی همه‌جانبه برای این بحران تأکید کردند.
ویلیامز و عقیله صالح همچنین ازسرگیری گفت‌وگوهای سیاسی در لیبی و ابتکارعمل رئیس پارلمان طبرق را بررسی کردند.
ویلیامز در جریان این دیدار از مواضع عقیله صالح نسبت به آتش بس فوری و پایدار در لیبی و به ویژه در شهر راهبردی "سرت" استقبال کرد.
دو طرف در ادامه خواستار توقف مداخلات خارجی منفی در لیبی و تسهیل حمایت از روند سیاسی این کشور شدند.
انتهای پیام