خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح بینات در روستاها و مناطق حاشیه‌نشین استان مرکزی اجرا می‌شود

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 21 تیر 1399 - 11:01
گروه استان‌ها- مسئول بسیج طلاب استان مرکزی گفت: طرح بینات در روستاها و مناطق حاشیه‌نشین استان مرکزی اجرا می‌شود.
طلاب،روحانيان،دوره،طرح،اراك،ولايت،بسيج

حجت‌الاسلام ابوالفضل رجبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به طرح ولایت استانی ویژه طلاب و روحانیان مرد اظهار داشت: دوره طرح ولایت ویژه طلاب و روحانیان شهرستان اراک به مدت 30 روز با تعداد محدود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.
وی افزود: این دوره با موضوعات مختلف سیاسی، اعتقادی، فرهنگی، مباحث کلامی و غیره در حوزه علمیه امام خمینی(ره) اراک در راستای افزایش سطح اطلاعات روحانیان و طلاب برگزار می‌شود.
مسئول بسیج طلاب استان مرکزی ادامه داد: در این دوره از طرح ولایت تعداد 20 نفر از طلاب و روحانیان مرد شرکت می‌کنند، این تعداد طلاب که در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی فعالیت داشتند برای شرکت در این دوره‌ برگزیده و انتخاب شدند.
رجبی تصریح کرد: در این دوره آموزشی اساتید کشوری و استانی حضور دارند و این دوره با همکاری بسیج طلاب و مرکز مدیریت حوزه علمیه و موسسه علمی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: پس از پایان این دوره‌‌ها طلاب و روحانیان مدرک دریافت می‌کنند سپس در مدارس، دانشگاه‌ها، کارخانجات، ادارات و سایر مراکز در سطح استان اعزام می‌شوند و شروع به فعالیت می‌کنند.
مسئول بسیج طلاب استان مرکزی با اشاره به طرح بینات گفت: در این طرح طلاب مرد و زن به عنوان مبلغ به روستاها و مناطق حاشیه‌نشین در راستای اردوهای جهادی اعزام می‌شوند.
انتهای پیام/713/ی