خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: پاسخ تحریم‌های آمریکا را می‌دهیم

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 20 تیر 1399 - 16:09
چین امروز (جمعه) اعلام کرد، در پی اقدام واشنگتن در اعمال تحریم بر مقام‌های بلندپایه چینی به بهانه نقض حقوق اقلیت اویغور دست به تدابیر متقابل می‌زند.
چين،آمريكا،متقابل،اعمال،حقوق،تدابير،پكن

چین امروز (جمعه) اعلام کرد، در پی اقدام واشنگتن در اعمال تحریم بر مقام‌های بلندپایه چینی به بهانه نقض حقوق اقلیت اویغور دست به تدابیر متقابل می‌زند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، پکن این تحریم‌های جدید آمریکا علیه خود را برای روابط دو جانبه «شدیدا زیانبار» خوانده است؛ روابطی که قبل از آن نیز از بابت مسائلی همچون مسئله هنگ کنگ و شیوع کرونا ویروس تیره بوده است.
واشنگتن اخیرا به اعمال تحریم علیه چند مقام حزب کمونیست چین به بهانه نقض حقوق اویغورها پرداخت.
ژائولیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران در پکن گفت: این تصمیم آمریکا یک مداخله جدی در امور چین به حساب می‌آید.
ژائو عنوان کرد: در پرتو این اقدامات اشتباه چین به اعمال تدابیری متقابل علیه مقام‌ها و سازمان‌های آمریکایی که رفتاری وحشتناک در خصوص حقوق بشر در ارتباط با امور سین کیانگ داشته‌اند می‌پردازد.
او ادامه داد: ما از آمریکا می‌خواهیم این مسیر اشتباه را تصحیح کند.
اگر آمریکا به این روند ادامه دهد چین هم تدابیر متقابل سرسختانه‌ای را در پیش خواهد گرفت.
انتهای پیام