خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا تحریم‌های بیشتری علیه چین اعمال کرد

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 تیر 1399 - 23:43
وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم یک نهاد امنیتی و چهار نفر از مقامات ارشد چین به بهانه ادعایی نقض حقوق بشر خبر داده است.
چين،آمريكا،اعمال،نقض،بشر

به گزارش مشرق، وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز (پنجشنبه) از تحریم مقامات ارشد چین به بهانه نقض حقوق بشر خبر داد.
بیشتر بخوانید: قولی که پامپئو به کشورهای عربی درباره تأمین امنیت داد
وبگاه «آکسیوس» نوشته چهار نفر از مقامات ارشد و اداره امنیت عمومی منطقه شین‌جیانگ چین تحت تحریم قرار گرفته‌اند.
وزارت خزانه‌داری آمریکا این تحریم‌ها را به بهانه ادعایی نقض حقوق بشر علیه مسلمانان اویغور و دیگر اقلیتهای قومی در منطقه شین‌جیانگ‌ چین اعمال کرده‌ است.
آمریکا در حالی امروز این تحریم‌ها را علیه چین اعمال کرد که روز سه‌شنبه نیز «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا با اشاره به آنچه نقض حقوق بشر توسط دولت چین در مناطق تبت خوانده بود، اعلام کرد که آمریکا محدودیتهایی برای صدور ویزا برای مقامات چینی اعمال خواهد کرد.
علت این مسئله نیز از سوی پامپئو محدودیت‌های اعمال شده مسافرتی چین به این منطقه برای دیپلمات‌ها، خبرنگاران و توریست‌های آمریکایی اعلام شده است.