خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت شهرستان البرز در بیماری کرونا به زرد تغییر یافت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 تیر 1399 - 19:30
قزوین- فرماندار شهرستان البرز گفت: با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، وضعیت شهرستان البرز از سفید به زرد تغییر یافت.
درصد،شهرستان،البرز،نصيري،تصريح،بيماري،شرايط،افزايش

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نصیری روز پنجشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا که به صورت فوق العاده در استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: با تشکیل ۲۳ جلسه تعداد ۱۹۰ مصوبه در ستاد کرونای شهرستان اجرا شد و توانستیم در شرایط سفید قرار گیریم.
وی افزود: با افزایش غربالگری به ۷۴ درصد روند درمان به صورت مشاوره‌ای برای ۱۱۴ هزار ارائه شد و تعداد مراجعه کننده ها نیز ۱۶۱ هزار و ۱۸۰ نفر در مراکز درمانی بود.
نصیری تصریح کرد: در شهرستان البرز ۳۳۹۶ نفر تست کرونای آنها مشکوک بود و در بازرسی از اماکن هم تلاش شد نظارت بهداشتی بیشتر شود.
وی گفت: ۱۲ هزار ۱۵۲ مورد بازرسی از اصناف و کسبه شهرستان البرز صورت گرفت ۲۵۵۹ مورد اخطار داده شد و دو دفتر پیشخوان به دلیل ازدحام جمعیت پلمب شد.
فرماندار شهرستان البرز تصریح کرد: ۴۵ درصد مبتلایان در این شهرستان خانه دار، ۳۳ درصد کارگر، دو درصد کارمند بودند و ۴۱ درصد نیز بیماری زمینه‌ای داشتند.
نصیری اظهار داشت: ۳۰ درصد مبتلایان در این شهرستان بالای ۶۰ سال سن داشتند و ۵۲ درصد مرد و ۴۸ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.
وی گفت: متأسفانه به دلیل فعالیت تالارها شاهد افزایش ابتلاء به بیماری کرونا بودیم که وضعیت شهرستان البرز از سفید به زرد تبدیل شده است.
نصیری اضافه کرد: هیئت‌های مذهبی هم درصدد برگزاری مراسم دینی هستند و باید مراقبت کنیم شرایط بحرانی نشود و از فعالیت مهد کودک‌ها، تالارهای پذیرایی، شهر بازی‌ها، جلوگیری شود.
فرماندار البرز تصریح کرد: وی بیان کرد: باید فرمانداران اختیارات بیشتری در تصمیم گیری و محدود کردن فعالیت‌ها داشته باشند و با تغییر شرایط سخت گیری ها را افزایش دهند تا از وضعیت بحران خارج شویم.