خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین اختصاصی چهار بازیکن پرسپولیس/سورپرایز بیرانوند ناکام ماند

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 19 تیر 1399 - 19:29
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از بازی با ماشین سازی بدون حضور چهار بازیکن در تمرینات تاکتیکی برگزار شد.
تمرين،بازيكنان،سرخپوشان،بيرانوند،كادر

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت امروز از ساعت ۱۶:۳۰ تمرین خود را در ورزشگاه کاظمی آغاز کردند.
پیش از شروع تمرین گل‌محمدی دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد.
بعد از گرم کردن، بازیکنان در سه گروه به انجام آقاوسط پرداختند.
در این بخش گل‌محمدی و باقری پا به پای سایر بازیکنان تمرین کردند.
در قسمت بعدی تمرین نیز بازیکنان به مرور کارهای تاکتیکی و اجرای برنامه‌های مورد نظر کادر فنی پرداختند.
امید عالیشاه، وحید امیری، محسن ربیع‌خواه و محمد نادری امروز زیر نظر کادر پزشکی تیم تمرین کردند.
سرخپوشان بعد از یک ساعت تمرین بدن‌های خود را سرد کردند و سپس راهی فرودگاه شدند تا آماده سفر به تبریز شوند.
در تمرین امروز بازیکنان آماده خداحافظی با بیرانوند بودند و اعضای تیم برای او دسته گل، پیراهن ویژه پرسپولیس و یک کیک مخصوص با تصویر خودش هم تدارک دیده بودند اما بیرانوند موفق به حضور در این تمرین نشد.