خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره‌جنوبی خواستار تلاش آمریکا برای احیای مذاکرات با کره‌شمالی

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 تیر 1399 - 16:12
کره‌جنوبی امروز (پنج‌شنبه) از نماینده ارشد آمریکا درخواست کرد برای احیای دیپلماسی هسته‌ای به بن‌بست رسیده با کره‌شمالی تلاش کند. پیونگ‌یانگ اما با از سرگیری مذاکرات به دلیل آنچه سیاست‌های خصمانه آمریکا می‌خواند، مخالف است.
آمريكا،سئول،مذاكرات،ارشد،امور،استيون

کره‌جنوبی امروز (پنج‌شنبه) از نماینده ارشد آمریکا درخواست کرد برای احیای دیپلماسی هسته‌ای به بن‌بست رسیده با کره‌شمالی تلاش کند.
پیونگ‌یانگ اما با از سرگیری مذاکرات به دلیل آنچه سیاست‌های خصمانه آمریکا می‌خواند، مخالف است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، استیون بیگان، معاون وزیر امور خارجه آمریکا که مقام ارشد آمریکا در امور کره‌شمالی است، از سه‌شنبه برای مذاکرات در سئول به سر می‌برد.
او اواخر امروز راهی ژاپن می‌شود.
در بیانیه کاخ آبی سئول آمده است، استیون بیگان در جریان دیدار با سو هون، مشاور امنیت ملی جدید ریاست جمهوری کره‌جنوبی بر اهمیت از سرگیری مذاکرات میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ تاکید کرده و با حفظ هماهنگی نزدیک با سئول موافقت کرد.
براساس این بیانیه، نماینده ریاست جمهوری کره‌جنوبی از تلاش‌های بیگان برای آغاز دوباره دیپلماسی آمریکا-کره‌شمالی قدردانی کرد و از او خواست تا به این تلاش‌ها ادامه دهد.
معاون وزیر امور خارجه آمریکا بعد از دیدار روز چهارشنبه با دیگر مقام‌های سئول گفت، واشنگتن همچنان آماده گفت‌وگو با پیونگ‌یانگ است.
اما او همچنین مذاکره‌کننده هسته‌ای ارشد کره‌شمالی را که علت توقف مذاکرات را خصومت آمریکا و ماندن در تفکر قدیمی آن‌ها دانسته بود، به باد انتقاد گرفت.
انتهای پیام