خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری کلاهبردار اینترنتی در ملایر

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 10:15
ملایر - فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان ملایر خبر داد.
قضايي،كارگيري،سرهنگ،مجازي،شگردهاي،قرار،برداشت

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود علی بخشی گفت: به دنبال دریافت شکوائیه ای مبنی بر برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب بانکی یکی از شهروندان ملایری، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتای شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام تحقیقات و به کارگیری شگردهای خاص پلیسی، مشخص شد برداشت ها به روش انتقال وجه، خرید شارژ تلفن همراه و خرید بازی های رایانه ای صورت گرفته که با توجه به نحوه برداشت ها و احتمال به کارگیری روش فیشینگ و برداشت از حساب سایر شهروندان، شناسایی متهم در دستور کار قرار گرفت.
سرهنگ علی بخشی بیان کرد: متهم پس از شناسایی دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ملایر با هشدار به افرادی که بخواهند در فضای مجازی نسبت به تضییع حقوق افراد و یا هر گونه سوء استفاده فعلی را مرتکب شوند، گفت: اشرافیت پلیس نسبت به شگردهای مجرمان در فضای مجازی حداکثری است و با حمایت قاطعانه دستگاه قضایی هر گونه فعل مجرمانه ای در این فضا به راحتی تحت رسیدگی لازم قرار خواهد گرفت.