خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود صندوق‌های جدید به بازار سرمایه

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 19 تیر 1399 - 12:07
مدیر عامل بورس تهران اعلام کرد: صندوق‌های فعال پالایشی، فولادی، مسی و خودرویی در بازار بورس عرضه می‌شود.
بورس،پذيرش،ورود،فرابورس،تومان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، علی صحرایی گفت: روز چهارشنبه پانصد و چهلمین شرکت در بورس پذیرفته و هر سهم شرکت لیزینگ مذکور، ۳۲۰ تومان کشف قیمت شد که به ارزش بازار ۶۴۰ میلیارد تومان اضافه کرد.
وی ادامه داد: شرکت‌های زیادی آماده ورود به بازار سرمایه هستند تعداد جلسات پذیرش شرکت‌ها در هفته دو روز شد تا هر هفته شاهد عرضه‌های اولیه باشیم.
وی افزود: وزارت اقتصاد هنوز درخواستی برای ورود صندوق‌های جدید ای تی اف به بورس اعلام نکرده است.
مدیرعامل بورس تهران درباره امضا تفاهم نامه همکاری بین بورس، فرابورس، جامعه حسابرسی و اتاق ایران برای ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکت‌ها به بورس گفت: بورس تالاری شفاف است و تلاش می‌کنیم تا زمان پذیرش را برای شرکت‌ها کوتاه کنیم.
وی بیان کرد: از این به بعد اختیار پذیرش شرکت‌ها به بورس تهران و فرابورس واگذار شده است تا فرایند پذیرش سریع‌تر صورت گیرد.