خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 29 واحد تولیدی راکد در استان لرستان احیاء می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 19 تیر 1399 - 10:10
گروه استانها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه 25 طرح اشتغالزایی در لرستان به بهره‌برداری می‌رسد گفت: امسال بیش از 29 واحد تولیدی راکد استان احیا می‌شود.
استان،لرستان،توليدي،واحدهاي،طرح،سازمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محمدرضا صفی خانی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال بیش از 29 واحد تولیدی راکد استان فعالیت خود را از سر می‌گیرند اظهارداشت: یکی از اقداماتی که در سال جهش تولید مد نظر قرار دارد احیاء واحدهای راکد است که در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی انجام گرفت تا بیش از 29 واحد تولیدی به چرخه تولید بازگردد.
وی با اشاره به اینکه افزایش ظرفیت واحدهای موجود در دستور کار قرار گرفته است افزود: از آنجا که بسیاری از واحدهای تولیدی فعالیت خوبی دارند به طور یقین افزایش ظرفیت آنها می‌تواند به اقتصاد کشور و استان کمک موثری کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای 25 طرح اشتغال‌زایی در استان اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های تعیین شده استان که منجر به امضای تفاهم نامه همکاری استاندار لرستان و معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شد افتتاح پروژه‌هایی است که امسال به بهره‌برداری رسیده و اشتغال موثری دارند که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر شده تا پایان سال 25 طرح با اشتغال دو هزار و 312 نفر به بهره‌برداری برسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان خاطرنشان کرد: طی سه ماه گذشته امسال نیز چند طرح مهم در استان به بهره‌برداری رسید.
انتهای پیام/642/ ع