خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واشنگتن: مایل به از سرگیری مذاکرات با کره شمالی هستیم

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 تیر 1399 - 23:01
نماینده ویژه آمریکا در امور کره شمالی که به سئول سفر کرده، خواستار از سرگیری مذاکرات با پیونگ یانگ شد.
كره،شمالي،آمريكا،مذاكرات،سرگيري،ارشد،بولتون،كشورش،ملاقات

به گزارش مشرق، یک مقام ارشد دولت آمریکا چهارشنبه عصر به وقت تهران از آمادگی کشورش برای از سرگیری مذاکرات با کره شمالی خبر داد.
به نوشته وبگاه «هیل» «استفان بیگان» نماینده ویژه آمریکا در امور کره شمالی که امروز چهارشنبه وارد کره جنوبی شد گفت که واشگتن مشتاق از سرگیری مذاکرات با پیونگ یانگ است.
وی درباره گمانه زنی ها در زمینه ملاقات خود با مقامات ارشد کره شمالی گفت: «بگذارید به وضوح بگویم که ما درخواستی برای دیدار با مقامات کره شمالی نکردیم.
دیدار هفته جاری مختص ملاقات با دوستان و متحدان نزدیک است.»
وی همچنین یک دیپلمات ارشد کره شمالی که در مذاکرات گذشته با واشنگتن حضور داشت را با «جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید قیاس کرد و گفت، هر دو در یک سبک تفکر قدیمی باقی مانده و تنها بر موارد منفی و غیر ممکن تمرکز داشتند.
کره شمالی روز شنبه اعلام کرد هیچ برنامه فوری برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با آمریکا ندارد مگر این که واشنگتن از «سیاست‌های خصمانه» خود در قبال پیونگ‌یانگ دست بکشد.
این اظهارات از سوی معاون اول وزیر خارجه کره شمالی بعد از آن بیان شد که جان بولتون گفته بود شاید ترامپ پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر دیداری دیگر با کیم جونگ اون داشته باشد.
رئیس کره شمالی در حالی سال ۲۰۲۰ را آغاز کرد که قول داد بازدارندگی هسته‌ای کشورش در مقابل تحریم‌ها و فشارهای «گانگستری» آمریکا را تقویت کند.
کره شمالی پیش از این اعلام کرده بود دیگر به ترامپ اجازه نخواهد داد از این دیدارها به عنوان دستاورد سیاست خارجی خود بهره‌برداری کند.