تعدادی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز به کرونا مبتلا شدهاند / ماسک پارچهای ساده هم از شیوع ویروس جلوگیری میکند
گروه استانها ـ رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: استکبار جهانی به دروغ منکر تحریم دارویی ایران میشود؛ اگر کانالی جهت انتقال پول نباشد چگونه میتوان دارو خرید؟!

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تأکید بر اینکه از اساتید و رزیدنتهای این دانشگاه کسی آسیب جدی از کرونا ندیده است، افزود: تعداد محدودی از رزیدنتها و اساتید به کرونا مبتلا شدهاند اما خوشبختانه خطر رفع شده و درمان شدند.
30 دارو در حوزه درمان کرونا با طب سنتی بررسی شد
وی طب سنتی را در پزشکی یک تخصص دانست و افزود: ابتدا فرد باید یک پزشک عمومی شده و بعداً برای تخصص خود طب سنتی را انتخاب نمایند، نه اینکه هر فردی که ادعای درمان با گیاهان دارویی را داشته باشد، یک پزشک طب سنتی محسوب شود و برای خود کسبوکار راه بیندازد.
فتحی از بررسی 30 ادعا در حوزه درمان کرونا با طب سنتی خبر داد و اذعان داشت: هر فردی که دارویی را به ما جهت درمان بیماران کرونایی رساند، آزمایش کردیم، حتی افرادی که بیسواد بودند؛ این کار باعث میشد تا هیچ فردی میدان را برای ادعای خود باز نبیند، همه داروها امتحان شدند و متأسفانه از این 30 دارو هیچیک ثمرهای نداشت.
وی از پیگیری 3 طرح تحقیاتی مشترک طب سنتی با طب مدرن در حوزه کرونا خبر داد و گفت: این طرحها در حال بررسی است و احتمالاً یکی از این طرحها در صورت جواب دهی از طرحهای موفق کشوری باشد که برند سازی شده و تولید شود که تا کنون روی 60 نفر آزمایش شده است؛ در سطح کشور 6 الی 7 مورد طرح تحقیقاتی وجود دارد که 3 مورد آن در استان آذربایجان شرقی است.
در تحریم ظالمانه دارویی، بیماری بدون دارو نمی ماند رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این که سعی شده است هیچ مریضی بدون تخت و دارو نماند، گفت: استکبار جهانی به دروغ منکر تحریم دارویی ایران میشود؛ اگر کانالی جهت انتقال پول نباشد چگونه میتوان دارو خرید؟!
اما ما به هر نحوی و با هر زحمتی که شده این داروها را تهیه میکنیم و اگر بدانیم فردی با یک دارویی درمان میشود حتماً دریغ نخواهیم کرد.
وی پروفیوژن دیالیز را یکی از راههایی دانست که تأثیر اندکی در بهبود حال بیمار کرونایی دارد و ادامه داد: هر فیلتر این دیالیز حدود 10 میلیون است که برای فردی که در آی سی یو است 4 الی 5 بار فیلتر تعویض میشود تا فرد بلکه بتواند از حالت آی سی یو خارج شود.
با اهدا پلاسما به بهبود بیماران کرونایی کمک کنیم
مهدی امیرنیا عضو هیئتعلمی گروه پوست و معاون تخصص و فوق تخصص دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بابیان اینکه 90 درصد بار درمانی و تشخیصی کرونا بر عهده رزیدنتها و اساتید دانشگاه است، گفت: اساتید 4 رشته طب اورژانس، عفونی، داخلی و بیهوشی بهصورت مستقیم و شبانهروزی با درمان بیماران کرونایی در ارتباط هستند.
وی سه علامت را نشاندهنده عفونت حاد ریوی دانست و گفت: تنفس بیشتر 24 مورد در یک دقیقه، اشباع خونی کمتر از 92 و تب بالا نشاندهنده عفونت حاد ریوی است که کرونا نیز زیرشاخه از بیماریهای عفونت ریوی است.