خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردآوری نوشته‌های کودکان و نوجوانان پیرامون دفاع مقدس

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 18 تیر 1399 - 15:53
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از برگزاری مسابقه «نویسنده کوچولو» ویژه کودکان و نوجوانان در این استان خبر داد و گفت: بخش ویژه این مسابقه به نوشته‌های کودکان و نوجوانان از دفاع مقدس اختصاص دارد.
نوجوانان،كودكان،مسابقه،مقدس،دفاع،ارشاد

ایسنا/فارس معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از برگزاری مسابقه «نویسنده کوچولو» ویژه کودکان و نوجوانان در این استان خبر داد و گفت: بخش ویژه این مسابقه به نوشته‌های کودکان و نوجوانان از دفاع مقدس اختصاص دارد.
مهدی امیدبخش، چهارشنبه ۱۸ تیر در جمع خبرنگاران با گرامی‌داشت چهلمین سالگرد آغاز هشت سال دفاع مقدس گفت: همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس، مؤسسه فرهنگی و هنری آوای یار مهربان با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مسابقه «نویسنده کوچولو» را برگزار می‌کند.
وی ادامه داد: این مسابقه ادبی در راستای شناسایی و پرورش استعدادهای خلاق کودکان و نوجوانان در زمینه نویسندگی برگزار خواهد شد.
امیدبخش بیان کرد: بخش ویژه این مسابقه به نوشته‌های کودکان و نوجوانان از دفاع مقدس اختصاص دارد؛ این بخش در راستای آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با دفاع مقدس و ارزش‌های آن افزوده شده است.
وی بیان کرد: کودکان و نوجوانان ۹ تا ۱۲ علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه باید آثار خود را حداکثر تا ۳۱ تیرماه جاری در یک صفحه ورد، به شماره ۰۹۹۲۷۹۷۸۲۸۵ در واتساپ یا به رایانامه avaye.yare.mehraban@gmail.com ارسال کنند.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: همچنین علاقه‌مندان جهت آگاهی بیشتر می‌توانند به آدرس avaye.yare.mehraban در اینستاگرام مراجعه کنند.
انتهای پیام