تنها با فشردن یک کلید، از حبس در آسانسور جلوگیری میشود
مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: این دستگاه در هر شرایطی که آسانسور خراب و متوقف شد و افرادی در آن محبوس ماندند، تنها با فشردن یک کلید، به ارگانها و کسانی که خدمات آسانسور را میدهند اطلاع رسانی میکند تا به آنها سرویس دهد.

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: این دستگاه در هر شرایطی که آسانسور خراب و متوقف شد و افرادی در آن محبوس ماندند، تنها با فشردن یک کلید، به ارگانها و کسانی که خدمات آسانسور را میدهند اطلاع رسانی میکند تا به آنها سرویس دهد.
مسعود بزرگوار، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان، اظهار کرد: این شرکت در زمینه هوشمندسازی و تکنولوژی در زمینه IOT که به عنوان اینترنت اشیاء شناخته شده است، فعالیت میکند.
طرح ما ایدهای جهت اتصال دستگاههای فیزیکی به شبکه، برای گرفتن، انتقال و انجام اقداماتی روی اطلاعات است که این اطلاعات با استفاده از سنسورهای تعبیه شده، پردازندهها و سختافزار ارتباط برقرار میکند.
وی افزود: طرح خدماتی این شرکت در حوزه آسانسور است.
دستگاه ما دارای سامانهای است که در هر شرایطی که آسانسور خراب، متوقف و افرادی در آن محبوس شدند، فقط با فشردن یک کلید، به ارگانها و کسانی که خدمات آسانسور را میدهند اطلاعرسانی میکند تا به آنها سرویس دهد و این امر تا زمان نجات افراد ادامه دارد.
در تلاش هستیم تا خدمات موثرتری را به این طرح اضافه کنیم.
بزرگوار ادامه داد: این طرح حدود دو سال است که مطرح شده است و تصمیم به اجرایی کردن آن داریم و تلاش خواهیم کرد این دستگاه را در سراسر ایران و حتی خارج از ایران گسترش دهیم.
این مدیرعامل شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری خراسان درخصوص مزیت این طرح گفت: این دستگاه دارای سامانه است.
در صورتی که آسانسورها فاقد چنین سامانهای هستند، یعنی؛ آسانسورها طوری طراحی شدهاندکه فردی که در آسانسور محبوس میشود، فقط میتواند با شمارهای که داخل آسانسور گذاشته شده تماس بگیرد یا کلیدی را فشار دهد، که بعد از آن پیامکی مبنی بر خرابی آسانسور به شخص متصدی فرستاده شود، که ممکن است آن فرد در دسترس باشد یا خیر.
در حال حاضر مشکلات این چنینی وجود دارد.
وی ادامه داد: این دستگاه قادر است اطلاعات را ثبت کند و هوشمندانه در تمام مدت در حال پیگیری افرادمحبوس شده است و تا زمانیکه فرد نجات پیدا نکند همچنان در حال اخطار و پیگیری است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان، وی با اشاره به اینکه نصب این دستگاه بر روی آسانسور آسان است، بیان کرد: این دستگاه در اندازه ۲۰*۲۰ است و به هر قسمتی از آسانسور متصل میشود.
دستگاه به صورت خودکار رجیستر و آماده به کار خواهدشد.
پیشبینی میکنیم که این دستگاهها را با هزینه حدود ۲ میلیون تومان، تا سه ماه آینده وارد بازار کنیم.
وی در زمینه حمایتهای پارک علم و فناوری خراسان نیز افزود: هر شرکت و مجموعه نوپا نیازمند حمایتهای دولتی و حاکمیتی است تا بتواند با سایر شرکتهای رقیب که سالها قدمت دارند و دارای توانمندیهای مالی و تجربه هستند رقابت کند.
ما نیز به امید بهرهمندی از حمایتها و کمکها، متقاضی ورود به پارک شدهایم و امیدواریم پارک علم و فناوری خراسان در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.
انتهای پیام