خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصرتی: بی احترامی به پرسپولیسی‌ها درست نیست/ مدیران در بستن قرارداد‌ها ضعیف عمل می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 18 تیر 1399 - 11:38
بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس درباره مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
فوتبال،كشورمان،نصرتي،پرسپوليس،ليگ،قهرماني،بيرانوند،فيفا،دروغ ...

نصرتی درباره اظهارات حجت نظری عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال مبنی بر ارسال جام قهرمانی با اسنپ به باشگاه پرسپولیس گفت: به هر حال پرسپولیسی‌ها زحمت کشیده اند که در صدر جدول حضور دارند و نباید به آن‌ها بی احترامی کنند.
او بیان کرد: به نظرم لغو بازی‌های استقلال و فولاد به علت ابتلای بازیکنان این تیم‌ها به ویروس کرونا باعث شده که بی نظمی، ناهماهنگی و هرج و مرج در جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایجاد شود.
شیوه نامه های بهداشتی در فوتبال رعایت نمی شود
نصرتی بیان کرد: شیوه نامه‌های بهداشتی هم در فوتبال کشورمان رعایت نمی‌شود و حدود ۵ الی ۱۰ درصد این گونه مسائل در تیم‌ها اجرا می‌شود.
ما امکانات سخت افزاری در کشورمان نداریم و شرایط ما قابل قیاس با کشور آلمان نیست.
او درباره وضعیت مدعیان قهرمانی لیگ برتر فوتبال بیان کرد: به نظرم پرسپولیس شانس بیشتری برای قهرمانی در لیگ برتر دارد چرا که رقبای این تیم امتیاز از دست دادند و راه یابی آن‌ها به صدر جدول سخت است.
به هر حال پرسپولیس شایسته قهرمانی است و سایر تیم‌ها باید برای کسب سهمیه آسیایی تلاش کنند.
بیرانوند سفیر فوتبال ما در اروپا می شود
نصرتی درباره پیوستن بیرانوند به یکی از باشگاه‌های بلژیکی گفت: بیرانوند دروازه بان مطمئنی است و برای او آرزوی موفقیت دارم.
همچنین این دروازه بان می‌تواند سفیرخوبی برای فوتبال کشورمان در اروپا باشد.
به طور حتم او در لیگ بلژیک موفق می‌شود.
او درباره محکومیت پرسپولیس در پرونده کالدرون بیان کرد: واقعا تاسف انگیز است و معلوم نیست به چه صورت با خارجی‌ها قرارداد می‌بندند و بعد آن‌ها را اخراج می‌کنند.
به هر حال مدیران ضعیف عمل می‌کنند و باید دقت بیشتری صورت بگیرد.
فیفا فقط انگ دروغ گویی به ما نزده بود
بازیکن سابق فوتبال کشورمان درباره اظهارات مصطفوی مبنی بر اینکه فیفا به علت دروغ گویی، فدراسیون فوتبال کشورمان را جریمه کرده است، اظهار کرد: تنها مانده بود که فیفا انگ دروغ گویی به ما بزند و در پرونده طارمی هم چنین اتفاقی رخ داده بود.
نصرتی درباره بازگشت کفاشیان به فدراسیون فوتبال گفت: انشاالله هر چه به صلاح کشورمان است رخ بدهد.
امیدوارم فردی در راس فدراسیون فوتبال قرار بگیرد که بتواند فوتبال کشورمان را سر و سامان بدهد.
سرمربی تیم گل ریحان البرز درباره وضعیت تیمش گفت: ما در بازی با نود ارومیه شکست خوردیم که در این بازی پسر رئیس هیئت فوتبال ارومیه با مشت بر سر جمجمه مهدی ثابتی مربی دروازه بانان ما کوبید که امکان ضربه مغزی شدن ثابتی وجود داشت.
البته ما از تیم نود ارومیه شکایت کردیم و منتظر صدور رای هستیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/