خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسلامشهر و ورامین به دلیل جمعیت زیاد از استان معین برخوردار هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 18 تیر 1399 - 09:02
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به تعیین شدن برخی استانها به عنوان استان معین در زمان حوادث غیر مترقبه گفت: اسلامشهر و ورامین به دلیل جمعیت زیاد از استان معین برخوردار هستند.
اسلامشهر،استان،تهران،ايلام،شهرستان،بحران،جمله،درجاتي،معين،جم ...

به گزارش خبرنگار مهر، منصور درجاتی در جلسه مشترک اعضای مدیریت بحران استان ایلام و شهرستان اسلامشهر اظهار داشت: بر اساس بازدیدی که به همراه مدیران دستگاه‌های امدادی و خدماتی استان ایلام به عنوان استان معین شهرستان اسلامشهر انجام گرفت، این شهرستان از آمادگی مناسبی برای مواقع بحرانی برخوردار است.
وی افزود: نقاط ضعف و قوت این شهرستان در حوزه مدیریت بحران احصاء شده و تلاش می‌کنیم تا اسلامشهر را به لحاظ امکانات و تجهیزات تقویت کنیم.
درجاتی در ادامه با بیان اینکه جمعیت اغلب شهرستان‌های استان تهران از جمله اسلامشهر با مساحت آنها تناسبی ندارد گفت: همین امر می‌تواند یک بحران باشد، مخصوصاً در نقاطی که ساختمان‌های مرتفع در معابر و کوچه‌های کم عرض احداث شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران افزود: گسل‌های تهران و در کنار آن مواردی همچون وضعیت جمعیت شب و روز در استان تهران و شهرستان‌های اطراف، حضور صنایع کلان، مراکز دانشگاهی، اداری، نظامی از جمله مخاطرات همواره زندگی ما است که اکنون باید شیب صعودی ابتلاء به ویروس کرونا را به آن اضافه کرد.
وی خاطر نشان کرد: استان‌های معین که وزارت کشور روی آن در حال برنامه ریزی و اجرای دقیق است از قبل با نام ستاد کاهش بلایای طبیعی و حوادث غیر مترقبه شناخته می‌شد و اکنون ۲۲ منطقه شهر تهران و برخی شهرستان‌های استان تهران از جمله اسلامشهر و ورامین به دلیل جمعیت زیاد دارای استان‌های معین هستند.
درجاتی با اشاره به فاصله ۹۰۰ کیلومتری استان ایلام با شهرستان اسلامشهر گفت: امیدواریم با تشکیل آمادگاه و دپوی تجهیزات و ماشین آلات و همکاری ادارات استان ایلام و اسلامشهر در امر کمک رسانی در شرایط بحرانی پیشتاز باشیم.
گفتنی است در این جلسه مواردی از جمله تبیین نقشه‌های اجرایی و عملیات دسترسی‌ها، صدور احکام مسئولین دستگاه‌ها، تعیین نمایندگان فعال استانداری ایلام و فرمانداری اسلامشهر و ارائه آموزش‌های جدید به عنوان مصوبات جلسه اعلام شد.